2777
2789

سلام دیشب تو تاپیکم گفتم که بعد از مدتی ک اومدم خونه فرش و دیوار لکه های شبیه به خون بوده و هرچی از شوهرم میپرسم اظهار بی اطلاعی میکنه 

نظرات بعضی دوستا باعث شد بیشتر بترسم بنظرتون لازمه پیگیری چیزی کنم شما بودین چیکار میکردین بخدا ذهنم از بس درگیر شده ک حوصله هیچی ندارم 

برای حسرت یه زندگی معمولی:)))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین لکه سس یا اب انگور یا اب انار بعد چندروز ممکنه ظاهرش شبیه خون بشه اینو دیگه همه دیدیم گاهی اومدیم سس روفشار بدیم یا اب میوه باز کنیم چند قطره پاشیده اینور اونور 

بعدم اخه خون چی مثلا؟ادم بیخود نباید فکرشو درگیر کنه 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

ببین لکه سس یا اب انگور یا اب انار بعد چندروز ممکنه ظاهرش شبیه خون بشه اینو دیگه همه دیدیم گاهی اومد ...

عزیزم تو تاپیک قبلم اکثرا گفتن ببر آزمایشگاه یا دوربین چک کن چون مشکوکه بنظرتون لازمه؟بخدا اومدم آرومتر بشم بدتر شدم

که دعواش نکنی

عزیزم شما بودین چه رفتاری میکردین پیگیری میکردین؟من افسردگی و وسواس دارم از وقتی دیدم اعصابم بهم ریخته و از فکرم بیرون نمیره😭

عزیزم تو تاپیک قبلم اکثرا گفتن ببر آزمایشگاه یا دوربین چک کن چون مشکوکه بنظرتون لازمه؟بخدا اومدم آرو ...

وسواس فکری داری مگه؟اخه این دوقطره چیه اصلا فرض کن خون باشه که نیست ادم بکشی پنج لیتر خون میاد 

من اصلا متوجه نمیشم به چی مشکوکی؟

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟