2777
2789
عنوان

اگه همچین چیزی رو تو خوبه ببینین چیکار میکنید و چه فکری میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1210 بازدید | 36 پست

خب اگر چیزی بود پاکش نمی‌کرد؟ بنظرم خون نیست پس رو دیوار چیکار میکنه شاید یه چیزی خورده ریخته میگه نمیدونم تا دعواش نکنید کاکائویی چیزی

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

وسواس فکری داری مگه؟اخه این دوقطره چیه اصلا فرض کن خون باشه که نیست ادم بکشی پنج لیتر خون میاد من اص ...

نمیدونم اینجا بعضیا گفتن ممکنه چیزی باشه فکر میکنم چیزی پشت این قضیه اس

برای حسرت یه زندگی معمولی:)))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا تو تاپیک قبلیم گفتن شاید کسی رو آورده خونه یا ضرب و شتم ترسیدم

اگر اینجوری بود رو دیوار چیکار میکنه؟ اونم لکه دایره کوچیک یه زره هم رو قالی نه به ضرب‌وشتم میخوره نه به چیز دیگه 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

خب پرسید بگید من قبل از رفتن اینا نبودن اینا چیه به بهونه اینکه به خونه گند زده یجوری از زیر زبونش بکشید 

اگه کاری کرده بود مطمئن باش تمیزکاری میکرد اینکه خودشم نمیدونه چیه ممکنه چیزی خورده اصلا متوجه نشده پاشیده شده به اطراف این فکرا چیه باهاش زندگی کردی قاتل سریالی که نیست بهتر از همه میشناسیش

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
مثلا تو تاپیک قبلیم گفتن شاید کسی رو آورده خونه یا ضرب و شتم ترسیدم

خواهش میکنم  ااگه با دیدن این چیزای کوچک مدام اینجور فکرارو داری برو دکتر 

این وسواس فکری و استرس پنهانه واسه خودت میگم برای من که فرق نداره

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

ممنون میشه دعا کنی برام عزیزم ک فکرم و دلم آروم بشه

چشم حتما 

انشاالله خدا به دلت ارامش بده

اینهمه بیقراری از کجا میاد؟

اگه بچه کوچیک داری شاید کار بچت باشه

خودتو نابود میکنیا با این کار

خواهش میکنم ااگه با دیدن این چیزای کوچک مدام اینجور فکرارو داری برو دکتر این وسواس فکری و استرس پنه ...

میدونم عزیزم من زیادی حساسم فکرم هزار راه میره و استرس میگیرم 

برای حسرت یه زندگی معمولی:)))

الان رفتم عکسا رو دیدم 

برا همون یه زره انقد حساسی 

شاید انار می‌خورده انگوری سوسی می‌خورده چند قطره ریخته 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀