2777
2789
عنوان

دندون درد

100 بازدید | 14 پست

خانما چند دوزه دندونم شروع کرده درد گرفتن..

بخوام دردش بیفته باید عصب کشی کنم یا پُر؟؟

کسی میتونه راهنماییم کنه؟

و اینکه عصب کشی و پر کردن رو باید باهم انجام بدم یا میشه یکیش رو انجام داد؟

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

باید بری دکتر اگه سطح خرابیش زیاد باشه و عصب درگیر باشه عصب کشی میکنه اگه که نه فقط پر میکنه

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

عصب کشی و پرگردن هم با همه

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید بری دکتر اگه سطح خرابیش زیاد باشه و عصب درگیر باشه عصب کشی میکنه اگه که نه فقط پر میکنه

وای ممنون

ماشالله دندونام تاالان یک بارم نیاز ب دندون پزشک نداشتن

کلا ژن دندونیمون بدک نیست

نمیدونم چرا این یکی چند روزه درد داره

هی با روش های خانگی میخوام ساکتش کنم ولی نمیشه☹

سیاه هم اصلا نشده

ظاهرش سفیده

وای ممنونماشالله دندونام تاالان یک بارم نیاز ب دندون پزشک نداشتنکلا ژن دندونیمون بدک نیستنمیدونم چرا ...

شاید از داخل خراب باشه

حتما برو دکتر

ممنونم🙏🏻گفتم شاید بشه یکیشو انتخاب کرد و بگید کدوم خوبه

وقتی عصب کشی میخوان بکنن خرابی های دندون رو میتراشن و دندون سوراخ میشه تا به ریشه برسه و ریشه رو عصب کشی کنن

نمیشه دندون رو خالی بزارن بعدش باید حتما پر بشه

وقتی عصب کشی میخوان بکنن خرابی های دندون رو میتراشن و دندون سوراخ میشه تا به ریشه برسه و ریشه رو عصب ...

ممنونم عزیزم🙏🏻

امروز وقت بگیرم فردا برم

عزیزم ببخشید بدون اجازه وارد تایپیکتون شدم ولی شنیدم ک حس ششم قوی هستید میشه لطفا جنسیت بچه منو بگیذ و اینکه کار شوهرم درس میشه ک برکرده سرکارش؟؟؟خواهش میکنم جواب بدید مه بونم

سلام، دندونت رو درست کردی؟فقط پرکردی یا عصب‌کشی؟

سلام

بله

رفتم عصب کشی کرد

یک هفته بعد رفتم پر کرد

کلا ۵ونیم شد

امکانش هست آیدی تلگرامم رو بدم، اگه بشه اونجا عکس از دندوناتون برام بفرستید ببینم؟

موادی ک گذاشته طوسی کمرنگ ه