2777
2789
عنوان

میخوام بخوابم گریم بند نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 36 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیذاره نفس بکشم من الان باید خواب باشم کاش الان میشد خودمو تموم کنم فردا دیگه صداشو نشنوم

چن سالته

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
چشم حتما

من که هیچکس نمیذارم بهم زور بگه هیچکسسس .بچه تر که بدم مامانم بهم زور میگفت چندبار محکم تو روش دراومدم الان جرأت نداره بهم تو بگه تازه حتی از نگا کردنمم بعضی وقتا میترسه😏

با مادرت   حرف برن  با عمه عمویی چیزی      بگو بیان  جلسه  بزارن  ببنم چشه    اگه مشگل روحی داره ببرن بیتریش کنن والا    بابات چن سالشه

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

گلم پدرت بیماریه خودشیفتگی داره به زبان انگلیسی میشه نارسیسیست من کاملا درکت میکنم چون متاسفانه همسر منم هکین اختلال رو داره اینجور آدما مدام تحقیر و توهین میکنن دستکاریه روانی میکنن گسلایت میکنن کلا زندگی کنار این آدما یعنی هر شب تا صبح گریه کردن و غصه خوردن در حالی که اونا خودشون تخت میخوابن توی اینستا پیج هایی مربوط به بیماریه خودشیفتگی رو دنبال کن شاید یه کم کمکت کرد کنار بیای با شرایط شوهر خودشیفته داشتن خییلی بدتره چون آدم مجبوره مدام بهش نزدیک باشه و خلا های بیشتری حس کنه پیج  دکتر زهره نوری توی اینستا رو ببین 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝