2777
2789
عنوان

میخوام بخوابم گریم بند نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 36 پست

عزیزم وقتی یه سنگ میخوره به پات میری اون سنگ رو برمیداری دعواش میکنی ؟ فحشش میدی؟ میشینی راجع بهش فکر میکنی که چرا اون سنگ اومد ‌منو اذیت کرد؟ 

فکر کن پدرت همون سنگه تو هیچوقت نمیتونی ادمارو تغییر بدی ایشون همینه سعی کن نادیده بگیری اینجوری حداقل آرامشت حفظ شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحقیرم میکنه از صبح تا شب . کاش خدا بهم جسارتی ببخشه که من بتونم تموم کنم همه چی رو

تو واسه یه آدم روانی گربه میکنی? دلت براش بسوز ه که مشکل داره.بگیر بخاب باووووو به تخمت بگیر

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

اخه نمیشه یه سردرد عصبی هم دارم کاش بخوابم . تحقیرم میکنه. اخه مشکل روانی داره

الان هر چی دارو هست تو خونه بخور سردردت بهتر شه.

به نظرم باید هر کاری می تونی کنی که تنش و ارتباط با پدرت به حداقل برسه. کمتر دیده بشی.

پدر من هم که اذیتم میکرد، من متوجه شدم اگه مشغول کاری باشم بهم کمتر گیر میده، مثلاً اگه ظرف می شستم یا داشتم درس می خوندم یا به بهانه ای بیرون می‌رفتم. 

این برای کوتاه مدت، تو بلند مدت هم باید سعی کنی از اینجا بری. هر روز بهش فکر کن تا براش تلاش کنی و اتفاق بیفته. 

کاربری دست ۷ نفره. ❕

عزیزم وقتی یه سنگ میخوره به پات میری اون سنگ رو برمیداری دعواش میکنی ؟ فحشش میدی؟ میشینی راجع بهش فک ...

خیلی ممنونم عزیزم من چرا نمیتونم قبول کنم این رو ؟ چرا سعی دارم بفهمونم اذیتم میکنه اون که هیچ وقت قرار نبست بفهمه نمیدونم جواب خدا رو چی میده بعدا 

تحقیرم میکنه از صبح تا شب . کاش خدا بهم جسارتی ببخشه که من بتونم تموم کنم همه چی رو

یه   آشنایی داربم  دختره خوب و با ادب و     سنگیم   باباش از صبح  تا شب   بد بیراه  دریوری میگه  بهش        مشگل از پدره   حالا هر پدری    ریشع  درکودکی داره            احتمالا تحقیر شده   فحش  خورده   عقده شده    بیخیال   عزیزم  فک نکن اهمیت تده  ایشالا       مشگلت حل شه  تا ابد    خونه پدر نمیمونی درس میخونی   بلخره دانشگاه و شوهر   عالی  و    روزهای خوبی در پیش داری   

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
تو واسه یه آدم روانی گربه میکنی? دلت براش بسوز ه که مشکل داره.بگیر بخاب باووووو به تخمت بگیر

اره روانیه اما خودش قبول نداره من خیلی احمقم که به خاطر اون بیدارم و سردرد دارم متاسفم واقعا گناه دارم

میدونی به چی فکر میکنم ؟ له اینکه کاش خدا من رو ببره پیش خودش . پدرم اونروز میخنده مثل وقتایی که من ...

پدرت سادیسم داره متأسفانه.  نه خدا اون رو بکشه چرا تو رو.

کس دیگه ای تو خانواده نیست؟

کاربری دست ۷ نفره. ❕

الان هر چی دارو هست تو خونه بخور سردردت بهتر شه.به نظرم باید هر کاری می تونی کنی که تنش و ارتباط با ...

دارو نیست متاسفانه چرا نشنیده نمیگیرم . قرص اعصابو شروع کنم بخورم از فردا

خیلی ممنونم عزیزم من چرا نمیتونم قبول کنم این رو ؟ چرا سعی دارم بفهمونم اذیتم میکنه اون که هیچ وقت ق ...

خودت میگی مشکل روانی داره از امشب یه تصمیم جدید بگیر هر موقع اذیتت کرد فکر کن همون سنگه خورده به پات 

نمیدونم چندسالته ولی سعی کن درستو بخونی بری یه شهر دیگه یا جایی بری سرکار از این محیط سمی دور بشی 

یه آشنایی داربم دختره خوب و با ادب و سنگیم باباش از صبح تا شب بد بیراه دریوری میگه بهش ...

نمیذاره نفس بکشم من الان باید خواب باشم کاش الان میشد خودمو تموم کنم فردا دیگه صداشو نشنوم

نه عزیزم راهش همینه میشه برام دعا کنی خدا روحمو ببره پیش خودش حتی فکر میکنم بهش اروم میشم

بجای گریه کردن قوی شو و نذار اذیتت کنه .زیر بارشون نباش 

اونا تورو دنیا اوردن در قبالت وظیفه دارن .طلبکار باش ازش

دارو نیست متاسفانه چرا نشنیده نمیگیرم . قرص اعصابو شروع کنم بخورم از فردا

عزیزم  خودتو وابسته به داروی اعصاب  نکن بعدا کلی باید وقت و انرژی بذاری که دارو رو بذاری کنار