2777
2789

سلام همین اول کار بگم جنینم توقف رشد داشت و دیگه قلبش نمیزد مجبود به سقط شدم عمدی نبوده من ۱۱مهر با سه تا زیر زبونی سقط کردم رفتم دکتر یک هفته بعدش سونو کرد گفت جفت مونده قرص متیل ارگونین داد گفت ی هفته مصرف کنم مصرف کردم باز رفتم گفت از جاش تکون نخورده من چون ای یو ای کرده بودم و کلی شیاف مصرف کرده بودم جاش خیلی سفت شده بود دیگه دیروز بهم ۱۲ تا قرص زیرزبونی سیتوتک داد خوردم چقدر درد کشیدم و لرز داشتم خونریزی کردم ولی چیز عجیبی نیفتاد گفتم دیگه حتما کارم به کورتاژ میرسه امروز رفتم دکترم سونو کرد گفت خدارو شکر کنده شده اومده پایین یا امروز یا فردا میفته کسی تو شرایط من بوده ؟چقدر طول کشید بیفته برا شما

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعی باردار شدم رشدش متوقف شد تو خونه با دارو گیاهی سقط کردم فرداش جفتش افتاد

من از ۱۱ مهر درگیرم نمیدونی چقدر درد کشیدم جفتم کلا بالا بود اگه این اتفاق نمیفتاد بارداری خوبی قرار بود داشته باشم ولی مردمو زنده شدم تو مطب میگفتن برا ما با ی قرص افتاده کل نی نی سایتو زیر و رو کردم هیچ مثل من نببود

سلام عزیزم منم سقط داشتم با قرص وقتی خوردم بشدت میلرزیدم بعدش طفل معصومم سقط شد و بعد جفت ولی دکتر م ...

من مردمو زنده شدم چند تا قرص خورده بودی؟والله دکتر من گف امردز این بیفته کورتاژ نمیخواد گفت نیفته هم کنده شده با پریودت میفته نمیدونم امیدوار باشم یا نه ولی مردمو زنده شدم من که اینجا ندیدم کسی به تعداد من قرص خورده باشه

من مردمو زنده شدم چند تا قرص خورده بودی؟والله دکتر من گف امردز این بیفته کورتاژ نمیخواد گفت نیفته هم ...

من دقیقا یادم نیست دوتا یا سه تا از این قرص زیر زبونی خوردم

من دقیقا یادم نیست دوتا یا سه تا از این قرص زیر زبونی خوردم

من جمعا 

۱۵ تا خوردم جمعا ۳ تا همزمان میزاشتم زیر زبونم هر سه ساعت منشی بهم میگفت امروز من خودم از فکر تو خوابم نمیبرد میگفتم یعنی قراره چه بلایی سرش بیاد با این همه قرص انقدر میلرزیدم نگو کاش بیاد بیفنه حداقل

امیدوارم هرچه زودتر باز نی نی دار بشی اونم دوقلو🥺تا میتونی این مدت به خودت استراحت بده و خودتو تقوی ...

یدونه هم بده برا من کافیه فقط سالم باشه من مرگ و به چشمام دیدم سخت ترین تجربه زندگی من بود

عزيزم منم يك ماه پيش دوقلو سقط كردم ivf بودم وبازم توقف رشد كردن ومجبور شدم سقط كنم💔

ولي برا من مثل شما نبود ، گرميجات خوردم بدون قرص سقط شدن دكترم سنو كرد گفت يخورده بقايا مونده وقرص متيل داد برا ١٠ روز 

وبعدش قرص جلوگيري خوردم  وهمچنان لكه بيني دارم تا الان گفت بقايا با پريودي ميفتن ديگه فردا اخرين قرص جلوگيريمه اميدوارم پريود بشم وبيفتن 

یدونه هم بده برا من کافیه فقط سالم باشه من مرگ و به چشمام دیدم سخت ترین تجربه زندگی من بود

مطمئن باش هرچی نشه خیریت هست عزیزدلم

یکی از فامیلامون بچه میخواست گیرش نمیومد یکی به زور گیرش اومد بعد از اون دوتا دیگه باز گیرش اومد در کمال ناباوری😍

مطمئن باش زمانش نبوده 

خودتو تقویت کن اصلاً ناامید نشو سنتم فکر کنم کم هست وقت داری حسابی 

بدترين تجربه ام بود تاالان همش ميگم من الان بايد ٥ ماهه باشم دارم از افسردگي ديونه ميشم 

عزيزم منم يك ماه پيش دوقلو سقط كردم ivf بودم وبازم توقف رشد كردن ومجبور شدم سقط كنم💔ولي برا من مثل ...

الهی بگردم برات من با ای یو ایی بود قبلا هم تجربه کردی یعنی میگی دوباره؟

من کلا جفت مونده بود اونوقرص اصلا فایده نداشت این سری دوباره داده بهم انشالله بیفنه خلاص بشی واقعا سخته من مردم زنده و شدم دیگه چشمم ترسیده