2777
2789
عنوان

راهنمایی شغلی لطفا بیاید

50 بازدید | 8 پست

من16سالمه رشتع انسانی کلاس یازده علاقه ب درس صفررر

دوس ندارم مدرسه برم دیگه

اما شدیدا ب زبان انگلیسی علاقع دارم دوس دارم بلدش باشم الان ک فکر میکنم انگلیسی یاد گرفتنم اینده خوبی داره دوس دارم فقط زبان بخونم و یاد بگیرم فول فول بشم 

و در اینده هم در اموزشگاه های زبان تدریس کنم انشالله اگر پول داشتم ی اموزشگاه زبانم تاسیس کنم 

نظر شما چیه، 

این تازه امده تو ذهنم البته کلاس زبانمو باز میخام برم و انقدر بخونم ک علاوه بر یاد گیری لحجه عالی هم داشته باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب؟ خوبه بد نیست ولی توی دانشگاه چیزی یاد نمیدن و فقط با تجربه کردن شخصی پیشرفت میکنید و مدرک آیلتس ...

مدرک ایلتس و تافل بگیرم دیگه نیازی ب لیسانس نیس؟؟؟؟. 

مدرک ایلتس و تافل بگیرم دیگه نیازی ب لیسانس نیس؟؟؟؟.

رزومه که بخواهید کار پیدا کنید این ها هست ؛ توی لیسانس زبان به شما تاریخ ادبیات درس میدن ؛ یه رشته برید که کار پیدا کنید و آیلتس هم بگیرید و توی مترجمی و تدریس هم کار کنید

رزومه که بخواهید کار پیدا کنید این ها هست ؛ توی لیسانس زبان به شما تاریخ ادبیات درس میدن ؛ یه رشته ب ...

تاریخ و ادبیات انگلیس ها؟؟؟؟. 

منظورتون رو نفهمیدم اون مترجمی اینام تو ذهنمه

مثلا برای توریست ها

تاریخ و ادبیات انگلیس ها؟؟؟؟. منظورتون رو نفهمیدم اون مترجمی اینام تو ذهنمهمثلا برای توریست ها

بله مثل این میمونه برید دانشگاه ادبیات فارسی بخونید؛ محاوره حرف زدن فارسی ما مثل اشعار مولانا است؟ خیر. ولی آیلتس و تافل محاوره هست و تازه خیلی از اصطلاحاتی که اونجا یاد میگیرید هم کاربردی نیست

بله مثل این میمونه برید دانشگاه ادبیات فارسی بخونید؛ محاوره حرف زدن فارسی ما مثل اشعار مولانا است؟ خ ...

اگ درست بخونم حداقل چند سال طول میکشه؟؟ 

محتوای ایلتس و تافل چجوریه، برای کسایی ک زبان خودشون انگلیسی هس اسونه دیگه؟ 

اگ درست بخونم حداقل چند سال طول میکشه؟؟ محتوای ایلتس و تافل چجوریه، برای کسایی ک زبان خودشون انگلیسی ...

اینا آزمونه و زمان یادگیری نداده و برید تایین سطح کنید و ادامه بدید ؛ دانشگاه هم چهارساله