2777
2789

اگه پیشنهادتون آرایشگری بود لطفا بگید کدوم لاینش

لطفا با دلیل بگید 

همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آی و بمانی،پدرم.💔💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم بیکارم ...کراتین مو الان خوبه به نظرماگه خواستی تاپیک یکی به اخرمم بخون

باشه عزیزم

همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آی و بمانی،پدرم.💔💔
کاشت مژه،ناخن لاین های پر درآمد

ناخن ک از چندتا ناخنکار پرسیدم میگن فقط برای اینکه پیش خانوادمون خجالت زده نشیم نمیذاریم کنار 

میگن خیلیییی سودش کمه زحمتش زیاده همش هم باید وسایل بخری مدام

لاین مژه وسایل زیادی نمی‌خواد درآمدش بالاست تو بورسه همه جا حتی تو خونه خودت میتونی کار کنی ضرری به ...

تا حالا هیچکسو اطرافم ندیدم مژه بزنه

بنظرم اگه ناخن تو شهرتون کمه برو ناخن خیلی خوبه ولی جایی که من زندگی میکنم همه ناخن کارهرنگ مو هم‌خو ...

رنگمو طرفداراش خیلی کم شدن 

سلام عزیزم من دوره خیاطی دارم اورانیوم زرین سرچ کنی میبینی میلیونیه فقط ۱۵۰ تومن میدم خواستی بگو بهم

خیاطی مهارت خوبیه ک میشه ازش پول دراورد دوخت وسایل عروس دوخت روبالشی دوخت لباس برا خودت بقیه خدایی این اموزشی هم ک میگم کامله همه اش رو داره خواستی تلگرامم پیام بده نمونه بفرستم برات trnm238