2777
2789
عنوان

دلم برا بابام میسوزه

619 بازدید | 26 پست

بابام خیلی خانواده مزخرفی داره همش ازش سو استفاده میکردن هر خوبیشو با بدی جواب دادن  هرجشنی داشتیم اومدن بهمش زدن بدی نمونده که نکرده باشن بهمون. 

چند روز پیش داشت با مامانم راجبشون بحث میکرد من گفتم ای بابا اونا همش پشت سر ما حرف میزنن یهو با عصبانیت و حالت تعصب گفت چی گفتن مگه هیچی نگفتن الکی حرف میزنی تو دخالت نکن . منم گفتم ادم نیستن دیگه مگه دروغه  خیلی ناراحت شد بنظرتون بد گفتم ب بابام ؟عذاب وجدان دارم دلم میسوزه براش انگار هیچ کیو تو خانوادش نداره روش حساب کنه بد منم ک اینجوری گفتم مث سرکوفت شد.

اما از یه طرفم میگم این همه بهش اسیب میزنن بسه دیگه باید بفهمه نظر شما چیه؟ کار بدی کردم. 

خودش به اندازه کافی میفهمه فقط خوب نیست شما بهش یادآوری کنی و سرکوفت بزنی

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا بهش بگو بابادغصه نخور

من یه نفر به اندازه همه دنیا دوسِت دارم 🥰

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

اخه میدونی یادم رفت بنویسم اینو داشت مقصر همه اینا مامانمو جلوه میداد

پس خوب میکنی

ولی بذار مادرت بیشتر از حقش دفاع‌کنه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بنظرم دخالت نکن تو کار پدر مادرت تو روی هیچ کدومشونم واینستا آخرش هم پدرت هم مادرت پشت خانوادشونن

ن توروش واینستادم ولی داشتم اتیش میگرفتم وقتی به مامانم میگفت تقصیر توعه که اونا اینجورین .انقد مامانم بخشیدشون که حسابش از دستم در رفته  نتونستم جلو دهنمو بگیرم 

شوهرمنم همینطورهکلی خانواده اش تیغش زدن.کل زندگیشو واسه اونا دادآخرش حتی عید یه تبریک الکی بهش نمیگن ...

نمیدونم چرا انقدد تعصب بی جا دارن اخه چرا یکی که اصلا برات ارزش قائل نیست تو باید همه کار کنی براش

کاش نمی گفتی بهش

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
خودش به اندازه کافی میفهمه فقط خوب نیست شما بهش یادآوری کنی و سرکوفت بزنی

همه جامیبینمت 😍😘

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.

ببخشید رک میگم عزیزم ولی حقشه

همینکه نمیپذیره باعث بدتر شدن اوضاع میشه

شوهر خودمم همینه نمیخواد بپذیره خانوادش دوسش ندارن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏