2777
2789
عنوان

بچه ناآروم

295 بازدید | 35 پست

مامانا احتیاج دارم یکم بهم روحیه بدید حالم خیلی بده افسردگی گرفتم

دخترم تو 5 ماهه,خیلی اذیت میکنه اصلا خواب نداره مدام گریه میکنه و بیقراره با کلی قروفر شیرمیخوره از دستش سردرد گرفتم عصبی شدم نمیدونم باید چکار کنم 

باور نمیکنم بچه ای بدتر از بچه منم وجود داشته باشه

توروخدا بگید کی خوب میشه دیگه توان و انرژی ندارم

عزیزم دکتر متخصص بردی ؟ حساسیت نداره ؟

من یک آریایی مسلمان هستم  به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ  کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ،   برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...،  نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم.  خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره )          اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید جاییش درد میکنه؟؟ از اول اینجور بی قرار بود یا الان اینجور شده؟

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊

چه زود باختی بچه همینه عزیزم هر دوره با یه رفتار جدید آدمو روانی میکنن من پسرم الان سه سالشه هر کی میبینه میگه به ما دنیا روبدن یه ساعت اینو نگه نمیداریم ولی چه میشه کرد

واای احتمالا دندونه

پدرمنم دراومده الان

البته دیروزودداره الان مال من۷ ماهشونه

خیلی بدشدن

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

چرا وجود داره بچه جاری من از اون اول تا الان که سه سالشه یکریز نق و گریه همه کاریم واسش کردن از دکتر بگیر تا دعانویسی ولی فایده نداشته که نداشته جاریم هرروز گریه میکنه خودش و شوهرش قد ده سال پیر شدن خیلی دلم به حالشون میسوزه

پیش از تو هیچ اقیانوسی را نمیشناختم که عمود بر زمین بایستد.یا علی(ع)

بچه الکی ناارومی نمیکنه برگرد دنبال علتش

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

واااای درکت میکنم.پسر من تازه بیست روزشه بچه ارومیم هست ولی همه وقت و توان منو گرفته.همش نشستم خونه افسرده شدم 

"تولد"، تنها روزی است که مادر در مقابل گریه های فرزندش لبخند میزند...