2777
2789
عنوان

ریزش مو پیرم کرد

266 بازدید | 30 پست

چند سالع موهام داره میریزه ۲۲ سالمه تنبلی دارم کف سرم تقریبا معلومه دیگه  خیلی رو اعتماد به نفسم تاثیر بد گذاشته همش که میرم جلوی اینه اعصابم بهم میریزه  تحملشو ندارم🥺خواهشن اگه راهکاری بلدین ک جواب داده دریغ نکنین ثواب داره

existing is exhausting

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط قرص پرفکتیل پلاس

معرفیش کزدم به دختر عمم موهاش خوب شد

خودمم میخورم

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

اول برو دکتر پوست و مو 

بعد واست آزمایش مینویسه 

آزمایش هارو که دادی ویتامین هایی که بدنت کم داره رو واست مینویسه 

اونا رو که خوردی اگر بازم ریزش شدید بود واست قرص هایی برای تنبلی تخمدان مینویسه که تهیه کنی و بخوری

بعد ان شاالله بهتر میشی

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

رزماری بزن 

گل ختمی بزن 

یه زرده تخم مرغ با یک قاشق روغن زیتون قاطی کم ۳۰ دقیقه قبل حمام با پنبه بزن ب سرت 

برای مشکل کیست و تنبلی تخمدان هم تو اینترنت بزن سیاهدونه ایتا 

یه کانالیه یه دستور برای تنبلی تخمدان گفته دستور زاچ و عسل اونم خیلی جوابه 

کاربری قبلیم تعلیق شد کاربر قدیمی ام :(

منم تنبلی و ریزش مو دارم 

دوتا کار باید انجام بدی 

اول دکتر غدد و زنان که کنترل کنن تنبلیو 

و دوم ماینوکسیدیل ۲ درصد بگیر ( اگه سرت حساسه باید بگی توش بتامتازون بریزن برات) هر ۱۲ ساعت بزن 

و یه مکمل مو هم در کنارش بخور 

ماینوکسیدیل و باید سال های سال استفاده کنی مرتب 

وگرنه هرچی در اومده میریزه 

اما مدام استفاده کردنش خیلی هیلی بهتر از کچل شدنه 

چون توی این مدل ریزش امکان کچلی خیلی بالاست و موی جدید در نمیاد 

غیر این ها چاره ای نیست 

باز اگه تونستی برای مو هم دکتر بری اون بهتر راهنماییت میکنه.

فقط از منی که مدت طولانی آواره بودم و بالای ۱۰ تا دکتر رفتم بشنو 

از همون اول دکتر خوب انتخاب کن برو 

امیدوارم خوب پیش بره برات قشنگم💗

ایلام چطور

ازمایش دادی ببینی چ کمبودایی داری ؟

منم مشکل شمارو دارم ،رفتم دکتر علاوه بر ویتامینا شامپو کاندید قرمز .با تونیک اویدرم مدل پالمینکس .. این دو قلم رو حتما تهیه کن خیلییی موثره

حتما امتحان میکنم مرسی

اون امپوله هم که یکی از بچه ها گفته حتما چندهفته پشت سر هم تو یه روز مشخص حتما بزن،خیلی موثره

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
منم تنبلی و ریزش مو دارم دوتا کار باید انجام بدی اول دکتر غدد و زنان که کنترل کنن تنبلیو و دوم ماینو ...

اگه ماینوکسیدل قطع بشه فقط موهایی ک دراومده میریزه یا کل موها؟

چندماه باید استفاده کرد عزیزم؟روزی یدونه؟ تایمش مهم نیست صبح ظهر یا شب ؟

همراه با غذا فقط روزی یک وعده

چهار ماه استفاذه کردم تازه موهامم درومد

مرد هستم 

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم