2777
2789
عنوان

وقتی اومدم خونم همه جا لکه های شبیه به خون بود عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 20928 بازدید | 283 پست
ن فقط قسم میخورد ک نمیدونم چیه

مردا رو تو نشناختی به خیم مردی تو ونیا نباید اعتماد کرد شوهر من خیانت کرد من فهمیدم قرآن آورد دست گداشت روش دیگه تکرار نمیشه فرداش به یک زن پیشنهاد رابطه داده بود

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر خودت بهتر باید شوهرت رو بشناسی و احتمال بدی، چرا از بقیه می‌پرسی ... ما که شوهرت رو نمی‌شناس ...

منم نمیشناسمش بخاطر همین اومدم اینجا بهش اعتماد ندارم

برای حسرت یه زندگی معمولی:)))

نمیدونم چرا بدتر شدم هی به خودم میگفتم الکی حساس نشو چیزی نیست ولی نمیتونم از فکرم بیرون نمیره توروخدا دعا کنید هرچی حقیقته برام روشن بشه مرسی

من میگمم کار بچته یا دم رفتن یاا بلافاصله بعد اومدن فک کن ببین چی خورده یا ررنگی اب رنگی گواشی چی ...

هرچی فکر کردم چیزی به ذهنم نیومد من اونقدر حساسم ک رفتم گالری گوشیمو چک کردم ولی وقتی ما بودیم این لکه ها نبوده

نمیدونم چرا بدتر شدم هی به خودم میگفتم الکی حساس نشو چیزی نیست ولی نمیتونم از فکرم بیرون نمیره توروخ ...

اسی بگو از وقتی اومدی شوهرت مشکوک نیس مثلا تو فکر نیس ناراحت نیس یا سعی کنه لکه رو پاک کنه یا سعی کنه تورو بیخیال کنه یا به لکه نگاه کنه یا پریشون یا هرچی تو شوهرت باید با نگاه کردن بهش همه چیو بفهمی من که همینطوری ام 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

چی میتونه باشه عزیزم؟شما از کجا فهمیدید خون نیس میشه بگین من وسواسم دو روزه حالم بده بخاطر اینا

فقط مطمعن باش دعاو طلسم نباشه.دعاهای شیطانی با خون نوشته میشه

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

اسی بگو از وقتی اومدی شوهرت مشکوک نیس مثلا تو فکر نیس ناراحت نیس یا سعی کنه لکه رو پاک کنه یا سعی کن ...

دیشب از خستگی خوابش برد امروزم کلا سرکار بود فردا میاد خونه

بمیرم برات اسی بخدا منم نگران شدم و غصه خوردم برات فقط امیدوارم چیز خاصی نباشه 

ممنون عزیزم😔

توروخدا بهمون خبر بدی من رفتم تو فکرت تا ندونم چیه خیالم راحت نمیشه لایکم کن فهمیدی چیه حتما بگی منو یادت نره