2777
2789
عنوان

وقتی اومدم خونم همه جا لکه های شبیه به خون بود عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 20934 بازدید | 283 پست

وای خدا برگام اسی منم خیلی نگران شدم این قضیه خیلی مشکوک و بو داره خواهش میکنم شده ببر آزمایشگاه هرجا معلوم کن چی بوده اگه تو کوچتونم کسی دوربین داره فردا برو ببین ببین کسی نیومده خونتون کلی زرنگ باش به شوهرت نگو میخای اینکاررو بکنی از من بتو نصیحت هیچوقت به مردا اعتماد نباید کرد حتی بهترین مردای دنیا

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا برگام اسی منم خیلی نگران شدم این قضیه خیلی مشکوک و بو داره خواهش میکنم شده ببر آزمایشگاه هرج ...

عزیزم توروخدا بگو شما چه احتمالی میدین؟یعنی ممکنه چه قضیه ای داشته باشه؟ضرب و شتم هیانت یا چی

برای حسرت یه زندگی معمولی:)))
ن من زنگ میزدم ولی اون ن میگفت درگیر کارم ناونستم زنگ بزنم

نمیخام بددلت کنم بخدا قسم شوهرت مشکوکه یعنی چی نمیدونه و خبر نداره چیه خودت درش بیار چی بوده به هیچ مردی نباید اعتماد کرد طبق تجربه میگم خاهر

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

خونه مامانت کدوم شهر بوده ک رفتی. دوباره ی دوسه روزی برو. یه گوشیی باتریشو پر کن بزار رو ضبط صدا ی ج ...

هزاروسیصد کیلومتر فاصله داریم عزیزم نگفتین شما چه احتمالی میدین یعنی خیانت کرده؟

برای حسرت یه زندگی معمولی:)))
ن من زنگ میزدم ولی اون ن میگفت درگیر کارم ناونستم زنگ بزنم

عزیزم الان کنارته. دقیقا چیکار میکنه. اصلا بعد چند روز اومدی خونه مثل همیشه بود رفتارش. الان باهات حرف میزنه  وقتی پرسیدی اینا چیه چی گفت سعی کرد. اونارو پاک کنه. یا سرتو گرم کنه 

عزیزم توروخدا بگو شما چه احتمالی میدین؟یعنی ممکنه چه قضیه ای داشته باشه؟ضرب و شتم هیانت یا چی

ببخشید ابجی نمیخام بددلت کنم ولی رک میگم یا دعوایی ضرب و شتمی حالا زن یا مرد حتی بدتر یا زنی آورده چیزی خوردن پاشوندن اصلا امکان نداره شوهرت ندونه چیه دقیق وقتی اتفاق افتاده تو خونه نبودی چرا وقتی بودی همچین چیزی پیش نیومده حالا فکر بدنکن و بدل نشو شده ببر آزمایشگاه دوربین چک کن هرکار فقط معلوم کن چیه زرنگ باش