2777
2789
عنوان

کاش فرزند طلاق بودم💔

524 بازدید | 22 پست

امروز واقعا دلم گرفت

همیشه حسرت ادمایی رو میخورم که فقط‌ احترام بین اعضای خانوادشون هست

محاله لحظه ای آرامش باشه تو این خونه...

کاش پدر و مادرم طلاق میگرفتن ولی اینجوری اذیت نمی‌شدم

هر دفعه تپش قلب‌و استرس..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرادی که هر بلایی سر طرف میاد میگید پای بچت بمون، تحویل بگیرید اینم عاقبت اون بچه در اون محیط

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

افرادی که هر بلایی سر طرف میاد میگید پای بچت بمون، تحویل بگیرید اینم عاقبت اون بچه در اون محیط

من بچه طلاقم

حاضرم روزی ده بار باهم دعوا میکردن اعصابم داغون میشد ولی بودن

ولی کنارم بودن

پشتم بودن

پیشم بودن

وقتایی که باید... بودن 

واقعا همینطوره من که سنم کم نیست اینجوری اذیت میشم وای ب حال بچه ای که عقلش قد نمیده

من بچه طلاقمحاضرم روزی ده بار باهم دعوا میکردن اعصابم داغون میشد ولی بودنولی کنارم بودنپشتم بودنپیشم ...

مطمئن باش شزایط خیلی بدتر میشد. اطرافم دیدم که میگم

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

هر دو درد داره 

چه اینجوری چه بچه طلاق بودن ، انشاالله هیشکی دچارش نشه