2777
2789

قبلا تو تاپیک‌ هامم توضیح دادم دوستان توروخدا به کمکتون احتیاج دارم. مادر بی عرضه و بی لیاقتم اشک هامو میبینه هیچی نمیگه. بخدا خیلی دلم میخواد مهاجرت کنم تمام آرزومه که میدونم بهش نمیرسم. این همه کلاس آیلتس  و کوفت و زهر مار نوشتم کلی هزینه دادم. اصلا تمرکز ندارم دست خودم نیست نمیتونم خوب بخونم کم میخونم حال روحیمم خرابه. مامانمم میگه باید آیلتس بگیری نمیشه بری تو نمیخونی از انور میگه برو همینجا ارشد بگیر همه برادر هاش خارجن حتی یه بارم به اونا نمیگه یه کاری برا دختر بدبخت من بکنید. اشکامو میبینه عین خیالش نیست قلبش از سنگه خیلی بی معرفته منم انقد حال روحیم بده اصلا خوب نمیتونم آیلتس بخونم کم میخونم بخدا حالم بده توروخدا راهکاری ندارید؟ بگید راحت شم. حالم یک ساله خرابه همش گریه میکنم پی در پی بخدا چشمام از بیابان خشک تر شده  صد بار چشم پزشکی رفتم دیگه همه چشم پزشکا شهرمون منو می‌شناسن خیلی حالم گرفته. از انور مامانم میگه برو ارشد اینجا بخون همش زخم زبان حالم گرفته بخدا همش فکر خودکشی میزنه سرم حالم بده درکم نمیکنن. توروخدا فاز نصیحت نگیرید که میخوای بری چی کنی مگه اینجا چی کم داره فقط راهکار بدید حالم به شدت بده دست خودم نیست حتی روانپزشک اینا هم تاثیر نداشت 

ببین من آیلتس ۹ دارم و همچین اوکیه پنیک کردی ببین خیلی راحته کافیه بشینی تمرکزت رو بذاری رو هدفت درست رو بخونی ویدیو های اینستا هم خیلی کمک میکنن با یوتیوب نگران نباش خب؟ خیلی راحته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستانه بهت میگم با این روحیه مهاجرت کنی کارت به خودکشی میرسه. اول درمان کامل انجام بده بعد با خیال راحت برو دنبال مهاجرت.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
ببین من آیلتس ۹ دارم و همچین اوکیه پنیک کردی ببین خیلی راحته کافیه بشینی تمرکزت رو بذاری رو هدفت درس ...

بخدا هزار بار کلاس زبان رفتم از بچگی ولی تاثیر نداشت باز خصوصی رفتم آیلتس بخدا قسم نزدیک 80 تومن هزینه کردم باز هر چی میخونم یاد نمیگیرم. خنگ نیستم ها لیسانسم رو دو و نیم ساله تموم کردم ولی آیلتس نمی‌فهمم مامانمم همش زخم زبان میزنه حالم گرفته هیچ نمیتونم برم مهاجرت برام محال شده چکار کنم 😭😭😭😭

یه ارشد دانشگاه ازاد ثبت نام کن که دهن مامانتو ببندی، همزمان یه کلاس ایلتس ثبت نام کن و بدون اینکه به مامانت بگی برنامت چیه بخون، این که مشکل غیر قابل حلی نیس، در ضمن بدون کلاس هم نمیشه اگه توان مالی کلاس زبان نداری از یوتیوپ سعی کن تمرین کنی چون ایاتس بیشتر تکنیکه که داخل کلاس یاد میدن، از دایی هاتم انتظار نداشته باش دایی برا خواهر زادش کاری نمیکنه، این همه ادم خودشون رفتن توام یکی به جا گریه کردن بشین بخون 

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

بخدا هزار بار کلاس زبان رفتم از بچگی ولی تاثیر نداشت باز خصوصی رفتم آیلتس بخدا قسم نزدیک 80 تومن هزی ...

نگران نباش و به خودت تلقین نکن که نمیتونی 

مامانت رو ولکن یک موقع تو مهاجرت می‌کنی اونموقع به اون چشم غزه میری خب؟ الان فعلا تمام تمرکزت رو بذار رو هدفت و از اینستا و یوتیوب کمک بگیر 

اگه حالت بده برو پیش روانشناس تا یکم حالت خوب شه،

برای مهاجرت هم خودت به خودت کمک کن برو از داییات درخواست کن که یه کمکی بهت کنن اگه مادرت برات کاری نمیکنه خودت واسه خودت ی کاری کن،آنقدر هم نا امید نباش که میگی نمیتونم مهاجرت کنم، میتونی فقط تلاش کن

یه ارشد دانشگاه ازاد ثبت نام کن که دهن مامانتو ببندی، همزمان یه کلاس ایلتس ثبت نام کن و بدون اینکه ب ...

برا کلاس آیلتس نزدیک 80 تومن هزینه کردم یاد نمیگیرم نمیدونم چمه حال روحیمم خرابه اصلا خیلی داغونم 😭کاش هر جور بود میتونستم برم الانم وضع دلار و طلا که اصلا نگم داغونن.. ☹️😔خدا میدونه چی بشه فقط... 

نگران نباش و به خودت تلقین نکن که نمیتونی مامانت رو ولکن یک موقع تو مهاجرت می‌کنی اونموقع به اون چشم ...

دست خودم نیست نمیدونم چرا تمرکز ندارم هیچ کارای رفتن تحصیلی هم بلد نیستم. اصلا نمیشه بدون آیلتس مهاجرت کرد امکان نداره نه؟ 

برا کلاس آیلتس نزدیک 80 تومن هزینه کردم یاد نمیگیرم نمیدونم چمه حال روحیمم خرابه اصلا خیلی داغونم 😭 ...

چقدر ایه یاس میخونی؟ با این روحیه بری هم دوام نمیاری ، اول روحیتو درست کن 

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

اگه حالت بده برو پیش روانشناس تا یکم حالت خوب شه،برای مهاجرت هم خودت به خودت کمک کن برو از داییات در ...

یکی دو بار گفتم باهام بد رفتار کردن انقد عوضی ان اصلا دلم نمیخواد باهاشون صحبت کنم 

حالم گرفته هر چقد از خدا کمک میخوام هیچه. آرزو هام همیشه پوچ بوده 🥲🙂