سلام خانمها خوبین از خوردن فلوکستین عارضه ای داشتین انقد داغون و عصبیم بخاطر مشکلاتم جوری دو سه ساعت پیش رانندگی کردم که تا یه مدت بعدش پام بشدت میلرزید هرکی میدید حالا میگف این دیوونه چرا اینجوری میکنه دو سه ماهی میشه هفته ای دو سه تا میخورم ولی میخوام از فردا بکوب بخورم آیا روی زیاد شدن پریود اثر داره؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من دکتر برام تجویز کرد و بهش حساسیت داشتم مدام خمیازه میکشیدم به خاطر همین دکتر قرصمو عوض کرد و روی عصبی بودن و خلق و خو هم تاثیر مثبتی نداشت مال من چون به شدت زودرنج شده بودم تغییری نکردم
حتی فلوکستین ده رو؟اونو دیگه همه مثل نخود کشمش میخورن؟آخه پس من چیکار کنم
هیچ قرصی رو بدون تجویز پزشک مصرف نکنید..حتی فلوکستین 10 رو با روانپزشکتون مشورت کنید
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب
راستیو بخوایین منم تقریبا چهارسال پیش خوردم یه تاثیری روم گذاشت که گذاشتمش کنار ولی یادم نیس چی بقول شما مربوط به پریود میشد ولی نمیدونم تاخیرش بو کم و زیادش بود چی بود یادم نمیاد