2777
2789
عنوان

فلوکستین

282 بازدید | 39 پست

سلام خانمها خوبین از خوردن فلوکستین عارضه ای داشتین انقد داغون و عصبیم بخاطر مشکلاتم جوری دو سه ساعت پیش رانندگی کردم که تا یه مدت بعدش پام بشدت میلرزید هرکی میدید حالا میگف این دیوونه چرا اینجوری میکنه دو سه ماهی میشه هفته ای دو سه تا میخورم ولی میخوام از فردا بکوب بخورم آیا روی زیاد شدن پریود اثر داره؟

حدودا ۱۰ سال پیش میخوردم 

خیلی لاغر شدم اصلا غذا میدیدم حالم بد میشد

اما  مامانم اصلا لاغر نشد

اما اما اما

بدون تجویز پزشک ب هیچ وجه مصرف نکن

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
حدودا ۱۰ سال پیش میخوردم خیلی لاغر شدم اصلا غذا میدیدم حالم بد میشداما مامانم اصلا لاغر نشداما اما ...

حتی فلوکستین ده رو؟اونو دیگه همه مثل نخود کشمش میخورن؟آخه پس من چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دکتر برام تجویز کرد و بهش حساسیت داشتم مدام خمیازه می‌کشیدم به خاطر همین دکتر قرصمو عوض کرد و روی عصبی بودن و خلق و خو هم تاثیر مثبتی نداشت مال من چون به شدت زودرنج شده بودم تغییری نکردم

من دکتر برام تجویز کرد و بهش حساسیت داشتم مدام خمیازه می‌کشیدم به خاطر همین دکتر قرصمو عوض کرد و روی ...

چرا منو تقریبا سست میکنه و یکمی بی خیال من فقط میخوام بیخیال شم از قرص اعصابم خوشم نمیاد منگ میکنه و چاق ولی اینو مجبورم

حدودا ۱۰ سال پیش میخوردم خیلی لاغر شدم اصلا غذا میدیدم حالم بد میشداما مامانم اصلا لاغر نشداما اما ...

پریودتونو عقب نندا خت ؟

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

برو دکتر

بیماری اعصاب الکی نیس

از استرس ساده بگیر تا توهم و ..‌‌. باید زیر نظر 

پزشک باشه و داروی همون بیماری تجویز بشه 

سالها خودم درگیر افسردگی بودم 

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.

هیچ قرصی رو بدون تجویز پزشک مصرف نکنید..حتی فلوکستین 10 رو
با روانپزشکتون مشورت کنید

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

اینکه شدید عصبی شم؟؟؟درسته میتونه باشه ولی شرایطم خیلی سخته

اره اگه دکتر تجویز کرده سروقت بخور حالتو خوب میکنه اگه یه روز یادت بره بدحال میشی

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
پریودتونو عقب نندا خت ؟

راستیو بخوایین منم تقریبا چهارسال پیش خوردم یه تاثیری روم گذاشت که گذاشتمش کنار ولی یادم نیس چی بقول شما مربوط به پریود میشد ولی نمیدونم تاخیرش بو کم و زیادش بود چی بود یادم نمیاد

بعد قطعش ب شدتتتت زودرنج شدم و وسواس فکری پیداکردم و حالم بدشد فلوکستین ۲۰ میخوردم درحین مصرفم بیخیال نشدم بدترشد افسردگیم

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!