2777
2789

مثلا دبیر دبیرستان بوده،حالا ابتدایی درس میده

میشه؟

خوبِ من! زندگی اصلا یه جای دیگست🤍اینجا فصل،فصل ابرهای تار و تیرست☁️نازنین پر بکش برو یه جای دیگه🕊اینجا مقصود آدمای داغ دیدست!..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی خودش بخواد؟؟؟؟ولی شدنش کاملا امکان پذیره توی مناطقی که نیروی ابتدایی کمه بعضی دبیرها رو میفرستن ...

اره خودش بخواد دیگه

خوبِ من! زندگی اصلا یه جای دیگست🤍اینجا فصل،فصل ابرهای تار و تیرست☁️نازنین پر بکش برو یه جای دیگه🕊اینجا مقصود آدمای داغ دیدست!..

معلم پسر من ریاضی خونده و تا مقطع دبیرستان ریاضی خصوصی درس میده میگفتن قبلا دبیر ریاضی بودم ، الان معلم کلاس سوم و چهارم هست 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
معلم پسر من ریاضی خونده و تا مقطع دبیرستان ریاضی خصوصی درس میده میگفتن قبلا دبیر ریاضی بودم ، الان م ...

اهاا

مرسی عزیزم

برو اداره اول با معاونت متوسطه صحبت کن اگر عدم نیاز بزنن و معاونت ابتدایی درخواست بده میتونی تغییر م ...

مرسی عزیزم،واسه خودم نمیخواستم