همسر_جناب_شرک مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 263 عنوان بچها یکی که قبلا دبیرستان تدریس میکرده میتونه الان بره ابتدایی درس بده 98 بازدید | 15 پست مثلا دبیر دبیرستان بوده،حالا ابتدایی درس میدهمیشه؟ خوبِ من! زندگی اصلا یه جای دیگست🤍اینجا فصل،فصل ابرهای تار و تیرست☁️نازنین پر بکش برو یه جای دیگه🕊اینجا مقصود آدمای داغ دیدست!.. 1403/07/29 | 20:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاییزرویایی عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 6097 چرا نشه ؟ وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم
crosewin عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 4192 یعنی خودش بخواد؟؟؟؟ولی شدنش کاملا امکان پذیره توی مناطقی که نیروی ابتدایی کمه بعضی دبیرها رو میفرستن برای ابتدایی
همسر_جناب_شرک مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 263 چرا نشه ؟ میتونه؟ خوبِ من! زندگی اصلا یه جای دیگست🤍اینجا فصل،فصل ابرهای تار و تیرست☁️نازنین پر بکش برو یه جای دیگه🕊اینجا مقصود آدمای داغ دیدست!..
ارغوان۴۰۳ عضویت: 1403/07/21 تعداد پست: 3126 آره چرا نشه معلم شیمی دبیرستان من پارسال معلم دختردایی بود تو مقطع سوم دبستان این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید
همسر_جناب_شرک مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 263 یعنی خودش بخواد؟؟؟؟ولی شدنش کاملا امکان پذیره توی مناطقی که نیروی ابتدایی کمه بعضی دبیرها رو میفرستن ... اره خودش بخواد دیگه خوبِ من! زندگی اصلا یه جای دیگست🤍اینجا فصل،فصل ابرهای تار و تیرست☁️نازنین پر بکش برو یه جای دیگه🕊اینجا مقصود آدمای داغ دیدست!..
mamy_beauty_boy7 عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 17614 معلم پسر من ریاضی خونده و تا مقطع دبیرستان ریاضی خصوصی درس میده میگفتن قبلا دبیر ریاضی بودم ، الان معلم کلاس سوم و چهارم هست شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.
baharsa عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 3223 یه دوره ضمن خدمت میگذرونن و شروع به کار میکنن ✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.
همسر_جناب_شرک مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 263 ایرادش کجاست ایرادی نداره،سوال پرسیدم خوبِ من! زندگی اصلا یه جای دیگست🤍اینجا فصل،فصل ابرهای تار و تیرست☁️نازنین پر بکش برو یه جای دیگه🕊اینجا مقصود آدمای داغ دیدست!..
crosewin عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 4192 اره خودش بخواد دیگه برو اداره اول با معاونت متوسطه صحبت کن اگر عدم نیاز بزنن و معاونت ابتدایی درخواست بده میتونی تغییر مقطع بدی
همسر_جناب_شرک مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 263 معلم پسر من ریاضی خونده و تا مقطع دبیرستان ریاضی خصوصی درس میده میگفتن قبلا دبیر ریاضی بودم ، الان م ... اهاامرسی عزیزم خوبِ من! زندگی اصلا یه جای دیگست🤍اینجا فصل،فصل ابرهای تار و تیرست☁️نازنین پر بکش برو یه جای دیگه🕊اینجا مقصود آدمای داغ دیدست!..
همسر_جناب_شرک مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 263 برو اداره اول با معاونت متوسطه صحبت کن اگر عدم نیاز بزنن و معاونت ابتدایی درخواست بده میتونی تغییر م ... مرسی عزیزم،واسه خودم نمیخواستم خوبِ من! زندگی اصلا یه جای دیگست🤍اینجا فصل،فصل ابرهای تار و تیرست☁️نازنین پر بکش برو یه جای دیگه🕊اینجا مقصود آدمای داغ دیدست!..
پاییزرویایی عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 6097 میتونه؟ بله تغییر پایه و مقطع کاملا امکان پذیر است ولی معمولا ترجیح میدم متوسطه دوم تدریس کنن وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم