2777
2789
عنوان

دانشگاه ثبت نامم نمیکنن🫠🤌🏻

183 بازدید | 11 پست

میگن بمون باز بخون 

خدایا من چه غلطی بکنم بخوام بمونمم فکر نمیکنم برا 404 برسونم باید برا 405 بمونم 

نمیفهمن حالم بده که نتونستم بخونم حالم بده که کنکورمو ریدم سگ سیاه افسردگی زندگیمو مختل کرده نمیفهمن دانشگاهم ثبت نامم نمیکنن

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

چی قبول شدی 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
چی قبول شدی

چیز خوبی نیوردم میخام ازاد حسابذاری بخونم

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشت کنکور نمون الکی عمرتو هدر میدیهمون حسابداری ازاد برو ولی حین دانشگاه کلاسای حسابداری شرکت کن سعی ...

درسته عزیزم هرچند انقد درسم خوب بود که همه فکر میکردن پزشکی قبول میشم اما افسردگی نزاشت و واقعا ام ابن جایگاه من نبود ولی خب خستم

چرا نرسی بابا

انقد پایم ضعیفه خدا میدونه

اگه اراده قوی داری اگه میتونی حرفا و تیکه هایی که میشنوی تحمل کنی شروع کن خوندن  من رشتم تجربی بود خیلی آدما نابودم کردن دوساله پشت کنکور بودم  به خاطر استرسا و فشارا و حرفا نمیتونستم بخونم الان  نشستم دارم برا کنکور زبان شروع میکنم  پارسال نخونده۳۰درصد زده بودم امسال مطمئنم بخونم قطعااا میتونم تو هم به تواناییات باور کن به خودت و بشین خوب فکر کن که میتونی ادامه بدی  ولی آخرش هرچیزی هم‌انتخاب کردی اصلا پشیمون نشو و به عقب برنگرد.

اگه اراده قوی داری اگه میتونی حرفا و تیکه هایی که میشنوی تحمل کنی شروع کن خوندن من رشتم تجربی بود خ ...

عزیزم انشالله موفق باشی ولی میدونی من خودم باور ندارم نمیتونم دقیق تصمیم بگیرم باز شما داری میگی نخونده فلان کردی ولی من نمیتونم به خودم اعتماد کنم دوسال شکست خوردم بدون امکانات بدون شرایط خوب کلا از زندگیم سیر شدم