من مشهدم و سالهاست دلم میخواد بینیم رو عمل کنم ولی میترسیدم همیشه. از اینکه یوقت همین بینی کج و کوله الانم رو هم از دست بدم یا تا آخرعمرنتونم شبابخوابم. ممنون میشم بخدا اگر لطف کنین یه دکتر خوب تو مشهد بهم معرفی کنین بخصوص اگه خودتون پیشش عمل کردبن که چه بهتر .یا کسی رو دیدین که پیشش عمل کرده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من اینستای دکتر بخشایی رو دیدم به نظرم کارش خوب بود و طبیعی
البته من مشهد نیستم
سعی کنین از چیزای اعتیادآور دوری کنین....سیگار...الکل....چای....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد...یه آدمی که بِ....
ممنون بچه ها همتون لطف کردین. نعیمی رو خیلی تعریف میکنن ولی من یکنفر دیدم که خودش پرستاربیمارستان بود گفت پیش نعیمی عمل کردم دوبارم رفتم ترمیم بینیش داغون شده بود بیچاره. پورصارق هم تعریفش فقط شنیدم کاراش ندیدم. بچه ها کسی هست پیش این دکتر معروفا عمل کرده باشه ناراضی باشه؟ تومشهد