2777
2789

من مشهدم و سالهاست دلم میخواد بینیم رو عمل کنم ولی میترسیدم همیشه. از اینکه یوقت همین بینی کج و کوله الانم رو هم از دست بدم یا تا آخرعمرنتونم شبابخوابم. ممنون میشم بخدا اگر لطف کنین یه دکتر خوب تو مشهد بهم معرفی کنین بخصوص اگه خودتون پیشش عمل کردبن که چه بهتر .یا کسی رو دیدین که پیشش عمل کرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که بینیمو دوس دارم 

قشنگگگگگ نصف اکسیژن مشهدو تنهایی تنفس میکنم خیلی هم راحتم

چیه بینی براخودتون میسازین اندازه به پسته

اصصلا نمیشه نفس کشید 

والا بخدا  😂😂😂😂

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم

من اینستای دکتر بخشایی رو دیدم به نظرم کارش خوب بود و طبیعی

البته من مشهد نیستم

سعی کنین از چیزای اعتیادآور دوری کنین....سیگار...الکل....چای....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد...یه آدمی که بِ....

ممنون بچه ها همتون لطف کردین. نعیمی رو خیلی تعریف میکنن ولی من یکنفر دیدم که خودش پرستاربیمارستان بود گفت پیش نعیمی عمل کردم دوبارم رفتم ترمیم بینیش داغون شده بود بیچاره. پورصارق هم تعریفش فقط شنیدم کاراش ندیدم. بچه ها کسی هست پیش این دکتر معروفا عمل کرده باشه ناراضی باشه؟ تومشهد

منم دقیقن مث شمام استارتر...منتظر یه جرقه ام تا تصمیم قطعی بگیرم...

پورصادق هم تعریفشو شنیدم و هم کاراشو دیدم خوب بوده...

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
منم دقیقن مث شمام استارتر...منتظر یه جرقه ام تا تصمیم قطعی بگیرم... پورصادق هم تعریفشو شنیدم و هم ک ...

ساغرجان امروز از ینفر عمل کرده پرسیدم گفت عملش انقدددد راحته که فکرش نمیکنی. فقط مهم انتخاب دکتره. شما کار پورصادق از نزدیک دیدی تاحالا؟

ساغرجان امروز از ینفر عمل کرده پرسیدم گفت عملش انقدددد راحته که فکرش نمیکنی. فقط مهم انتخاب دکتره. ش ...

اره عزیزم...دوستم بود...خیلی عالی بود البته مال ده سال پیش اینا بود عملش...اما این دوستم خودش میگف بینی طبیعی بهتره...و دردسرای بینی عملی زیاده

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
بینی خودم خوبه پیش لطفعلی زاده عمل کردم، اوا خیابون قائم بود مطبش الانو نمیدونم، دکتر جدید هم که خیل ...

ممنون عزیزم. پس شما راضی هستی از لطفعلی زاده. منم تعریفش شنیدم