2777
2789

سلام

من میخوام بینی مو عمل کنم میخوام بدونم مراقبت های بعدش چجوریه

یه دوقلوی دو و نیم ساله دارم که اروم و خوبن اذیت نمیکنن ولی خب نهایت بتونم یک روز یا دو روز بذارمشون پیش مامانم 

خودم بعد از چند روز میتونم به کارام برسم؟غذا اینا میتونم از قبل اماده کنم اما چون از پوشک گرفتمشون باید ببرمشون سرویس خودم میتونم انجام بدم ؟یا باید کسی پیشم باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش میزاشتی بچه هات بزرگ تر بشن ، یا دو نفر کمکی پیدا کنی چون حتی غذای خودت هم نمیتونی بخوری

قبل از اینکه به دنیا بیان میخواستم انجام بدم نشد

الانم که روز به روز داره گرون تر میشه

میخوام تا قبل از عید انجامش بدم

بنظرم اصلن اینکارو نکن من یدونه داشنم گذاشنم ۴سالش شد بااینکه مادروخواهرم ده روز اومدن پیشم دکترمم گ ...

بعد از ده روز میتونم کاراشونو انجام بدم؟

کاری هم‌ ندارن البته فقط همون سرویس بردنشون بعد از ده روز میشه؟

من الان دقیقا تو اون مرحله ام

یه پسر دوساله دارم که کلا واگذارش کردم به مامانمو و از دور تماشاشون میکنم😬

حتما باید یکی پیشت باشه عزیزم،نهایتا بتونی کارای شخصی خودتو انجام بدی،مث دسشویی رفتن و غذا خوردن و رسیدگی به بینیت

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

من ۱۷ سالمه مجردم ده روز مادرم بالا سرم بود عین روح بودم غذا حتی میذاشت دهنم حوصله خودمم نداشتم شما ...

ای خواهر منم تو مجردی خیلی ناز داشتم🥲

انقدر عمل جراحی سنگین داشتم و تنها بودم که عین سنگ شدم...

حتی برای زایمانم هم هیچ کس پیشم نیومد خودم بودم و خودم🥲

فقط برای بینیم نگرانم که گفتن سرت رو نباید بیاری پایین

وگرنه خودم هررر جور سختی ای رو تحمل میکنم

والا اسی من امروز عمل کردم 

فرداش دخترم بستری شد مریض شد 

با اون گچ رفتم بالاسرش 

اصلا نشد رعایت کنم 

دماغم اونجوری که باید خوب نشد ولی بد هم نشده 

به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱️                                                 

من الان دقیقا تو اون مرحله امیه پسر دوساله دارم که کلا واگذارش کردم به مامانمو و از دور تماشاشون میک ...

عزیزم😘

بنده خدا مامان منم هر کمکی از دستش بربیاد انجام‌میده شوهرم راضی نمیشه بیشتر بذارم اونجا بمونن