من میخوام بینی مو عمل کنم میخوام بدونم مراقبت های بعدش چجوریه
یه دوقلوی دو و نیم ساله دارم که اروم و خوبن اذیت نمیکنن ولی خب نهایت بتونم یک روز یا دو روز بذارمشون پیش مامانم
خودم بعد از چند روز میتونم به کارام برسم؟غذا اینا میتونم از قبل اماده کنم اما چون از پوشک گرفتمشون باید ببرمشون سرویس خودم میتونم انجام بدم ؟یا باید کسی پیشم باشه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم😘بنده خدا مامان منم هر کمکی از دستش بربیاد انجاممیده شوهرم راضی نمیشه بیشتر بذارم اونجا بمونن
خب بگی مامانت بیاد خونتون بهتر نیست؟
چون حداقل تا زمانی که گچ تو صورتته باید حداقل فعالیتو داشته باشی
میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎
آره اگه خونه ی مادرت باشن واسه خودتم راحتتره چون پسر من همش دلش میخواد بیاد تو بغل من وبا من ور بره،من ازش فرار میکنم😁
میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎