2777
2789

🦦

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ سردی

اگه جنسی منظورته طبیعیه تا وقای رابطه نداشته باشید

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
مثلا اولا باهاش حس خوبی داشتم میخاستمش و حس جنسی بهش داشتم و عاشقش بودم الان برام مهم نیست حقیقتا

احتمالا یکاری کرده ناراحت شدی

و احتمال میدم آدم احساسی باشی

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
مثلا اولا باهاش حس خوبی داشتم میخاستمش و حس جنسی بهش داشتم و عاشقش بودم الان برام مهم نیست حقیقتا

يعني قبلا عاشقش بودی الان دیگه هورمون عشق ترشحش خیییلی کم شده و شدت عشق تون افت کرده 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

خیلی خرج می‌کنه تو کافه و رستوران های گرون و شیک ها همیشه ولی روز دختر کادو نگرفت

از لحاظ احساسی ضعیف عمل کرده برات

ولی از لحاظ های دیگه کم نذاشته برات

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
از لحاظ احساسی ضعیف عمل کرده براتولی از لحاظ های دیگه کم نذاشته برات

احساسی خب راستش خیلی محبت میکنه و قربون صدقه میره و اینا ولی خب همون کادو نگرفتنش از چشمم انداختش چون توقع داشتم

عاشقش نبودم فقط دوسش داشتم اما الان هیچ حس خاصی بهش ندارم بود و نبودش مهم نیس

پس برات خیلی عادی شده 

درست مثل اکثر زن و شوهرهایی که بعد از ازدواج برای هم عادي میشند 

حتی بوده شدیدا واسه هم قبل از ازدواج می مردند 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈