2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه صدتا تک تومنم بهت نمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2020 بازدید | 109 پست
زن وشوهر ک باهم رودربایسی ندارن عزیز باهاش حرف بزن مشکلشو بپرش دلیل رفتارشو 

همیشه حداقل باید 6 ساعت زمان بذارم تا متوجه کج فهمیش بشه بعد 6 ساعت یهو میگه اهان من اینجوری به قضیه نگاه نکرده بودم 

/////خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است \\\\\\
خودت رو دادي يعني چي دوتومنم دادي دستت بوس ميكنم وظيفه اشه بهت بده 

اینجوری گفتم واسه اینکه یه جوری داشت صحبت میکرد که انگار من بی ملاحظه ام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه واقعا اولش انقدر خوب رفتار كرده باشي ايول داري

اره به خدا همیشه خوب رفتار کردم که اینطوری میکنه همش مباحث روانشناسی میخونم از هر بعدی به قضیه فکر میکنم هواشو دارم،انقدرم اذییتم کرده خدا میدونه

نه بگودستتومیبوسم نه فحش بده.....تعادل عزیزم....اینج.روقتاخودت مبلغ تعیین کن وبگولازم دارم.سربسته

خیلی با حرفت موافقم دیگه بهش اجازه نمیدم نظر بده

خوب میشی عزیزم فردا یادت میره باهم حرف نزدید دیگه؟

خوابش گرفته بود چند دیقه پیش واسه آرامش خودش آشتی کرد گفتم بگو غلط کردم گوهتو خوردم گفتم پول نمیدم اونم گفت و بوسم کرد بازورم گفت بیا بغلم الانم داره خر و پف میکنه 

خوبياشو يادت بيار ديگه فحش نده چرا به خاطرش خودتو اذيت ميكنى جفتتونم فردا يادتون ميره🌹البته بماند ك ...

دیگه آشتی کرد خوابید ولی دنبال مشاور خانوادم یه مشاوری که بتونه واقعا کمک کنه

خیلی رو دادی بهش

خرج کن دیگه چه لزومی داره اجازه میگیری من یه عمه دارم شوهرش معلمه وضع مالی توپی دارن منتها شوهر عمم خسیسه ولی در عوض عمم خیلی خیلی لارجه ینی یه ابهتی داره اصلن برا پول که خودشو ناراحت نمیکنه با این شوهر خسیس هر وقت با من یا با یکی از برادرزاده ها بره بیرون برا ماهم خرید میکنه ینی شوهره سکته میکنه😁😁😂😂حالا کادو تولد بماند 

همش داشت میگفت من ندارم 100 تومن بدم منم عصبانی شدم گفتم تو دوتومن اگه بدی بگی ببخشید این توان من من ...

بگو نداشتی زن نمیگرفتی 

کارت دعوت نداده بودم ک برات  

عزیزم سعی کن درست رفتار کنی و از حق خودت دفاع کن نزار واسه یه قرون دوهزار شخصیتت رو نشونه بگیره  

123 اورژانس اجتماعی (کودک آزاری، خشونت علیه زنان و ...) و 129 مشاوره حقوقی رایگان دادگاه در صورت مشکل تماس بگیرید کمکتون میکنن