2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه صدتا تک تومنم بهت نمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2020 بازدید | 109 پست
خب ازین چیزا یاد ما هم بده بزار از تجربیاتت استفاده کنیم . اگه میشه درخواست دوستیم رو قبول کن هر وقت ...

باشه عزیزم با کمال میل فقط چه جوری باید قبولش کنم 

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی این ۱۵۰ تومن تا آخر ماهتونه؟اگه اینطوریه که خب باید صرفه جویی کنی خدایی ولی شوهرتم میتونست با ل ...

مشکلش اینه که بلد نیست حرف بزنه 

/////خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است \\\\\\
افرین حرف حساب جواب نداره باید بزنی مردا رو لهشون کنی تا بفهمن به یه زن نباید بگن ندارم 

دقیقا من الان بدونم ده تومن کل داراییشه پنج تومنشو برمیدارم برا نیازهای خودم  .قراره جمع کنیم و پس انداز از خرج ضروری من که محلش نیست

دقیقا من الان بدونم ده تومن کل داراییشه پنج تومنشو برمیدارم برا نیازهای خودم  .قراره جمع کنیم و ...

چقد هم عقیده ایم دقیقا منم اینجوری ام من از خرج خودم نمیزنم سعی میکنم زیاد خرید نرم اگه برم خرید محاله دست خالی برگردم 

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
چقد هم عقیده ایم دقیقا منم اینجوری ام من از خرج خودم نمیزنم سعی میکنم زیاد خرید نرم اگه برم خرید محا ...

ببین من خودم سعی میکنم خیلی خرج بیخود حتی برا خودمم نکنم ولی محال ممکنه چیزی نیاز داشته باشم و صرفنطر کنم شده پول غذا رو بهم بده و بره از جای دیگه جور کنه مثلا ابن ماه لباس خونگی میخواستم اول با خودم گفتم صبر کنم تا حقوق بعدا گفتم جرا مثلا بهم مدال میده اگه ملاحظشو به خاطر لباس ضروریم بکنم؟ رفتم خریدم برامم مهم نبود کم میاره یا نه.چرا چون ضروریه .اگه غیر ضدوری باشه البته صبر میکنم اما فقط تا اولین فرصتی که پول دستش بیاد و نه بیشتر

اینم رویه من تو رندگی که نتیجش شد خرید خونه بعد ار هفت هشت سال بعد از ازدواج با کلی وام و قسط یعنی استارت خریدش ده ملیون پس انداز بود فقط و باقیش وااااااام.از تجربه گرانبهای من الگو بگیرید تا رستگار شوید

یعنی به همچین خانوم کاربلدی هستم من.ولی جدای از شوخی تو خرج خودتون با هیچ کس شوخی نداشته باشید به قول دوستمون فکر میکنن نیازت همین قدر کمه و پولشو میبرن خرج ننه هاشون میکنن یا شلوارشون دو تا میشه به قول دوستمون

یعنی به همچین خانوم کاربلدی هستم من.ولی جدای از شوخی تو خرج خودتون با هیچ کس شوخی نداشته باشید به قو ...

بله ما محبت میکنیم ولی متاسفانه نمیفهمن

تعادل نداری

دستتو میبوسم!!!!!!!!! پولو میریزه به حسابت باز اجازه میگیری!!!

تهشم فحش میدی؟

چرا وقتی پولی برای خودته اجازه میگیری

پر توقعش کردی خب!

123 اورژانس اجتماعی (کودک آزاری، خشونت علیه زنان و ...) و 129 مشاوره حقوقی رایگان دادگاه در صورت مشکل تماس بگیرید کمکتون میکنن
تعادل نداری دستتو میبوسم!!!!!!!!! پولو میریزه به حسابت باز اجازه میگیری!!! تهشم فحش میدی؟ چرا وقت ...

همش داشت میگفت من ندارم 100 تومن بدم منم عصبانی شدم گفتم تو دوتومن اگه بدی بگی ببخشید این توان من منم دستاتو میبوسم میگم واسم با ارزش خوب این توان تو،پول تو حساب مشترکمونه نمیریزه به حساب من ،من موقعی که انقدر با صبر و حوصله هی کج میفهمه طرف براش توضیح میدم اخرشم یه کج فهمی دیگه خوب عصبی میشم،ولی پرتوقعم شده