2777
2789
خاندازه گیر نمیدن؟!

نه بابا من خودم ملمانم خیلی به خودش میرسه

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

هر کس به حدی که دوست داره و راحته ارایش باید کنه.

من کلا هیچی نمیزنم راحترم حوصلشم ندارم❤

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منکه کلا بی آرایشم و راحت

چند وقت پیشم یه فیلم دیدم از کشور گرجستان دختراشون اصلا ارایش نداشتن و خیلی به دل می نشستن 

چهره های معمولیِ معمولی 

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.

من ارایشم اینه ،ضد آفتاب رنگی ریمل خط چشم کم رژ

مث منی♥︎😊

ولی خانواده ی جوری ایراد میگیرن انگار در حد عروس آرایش دارم 

خدایا🤲🏻تحمل سختی هایش با من  قشنگی آخرش با تو🦋💙

همه ازدم که لبا آویزون بادکنکی .مژه های بلندجارویی گونه های ورم کرده .هفت قلم آرایش وهمشم پلنگی منم ...وگرنه همشون یه رژوضدآفتاب

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

من تا حالا آرایش نکردم  ولی امسالم لایت مده

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.