نه چاق نمیکنه فقط ب .خاصیت ذرت اینه چربیو انباشته میکنه توی خون بعضی گروه خونیا هم سریعتر واکنش نشون میدن .کم بخور همیشه بخور بخور نوش جان با خیال راحت
ن عزیزم ن خواهرم نه.فیبر فقط واس هضم بیشتر ب کار میره ب هیچ عنوان حتی پرروغن با کره ربطی ب چاقز نداره.یکم توگوگل درباره خانوادا فیبر ها بخون.مسلمه که نه.کربوهدزرات ها مثل سیب زمزنی سفیده تخم مرغ...چاق میکنن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چی میگی😐 هر ۱۰۰ گرمش ۵۰۰ کیلو کالری انرژی داره بعد شما میگی با کره هم چاق نمیکنه 😂
عزیزم اول برو درباره فیبربخون بعدبیا.خود فیبر باعث میشه گلیسیرن چ چرب چ خشک جذب نشه باعث پاکسازی میشه از طریق روده.نبات جان اگ خوندی ب حرفم رسیدی منم دعاکن
والا دکتر تغذیه به من پیشنهاد داد واسه افزایش وزن خیلیم موثر بود
مطمین باش فقط فیبر خالی بهت نداده برگه تجویزببین کنارش پر کربوهیدرات بوده واس چاقی بخاطر هضم معده فیبرم میزارن کنارش معده ب راحتی حل کنه.مثلا دسر بعد ناهار شام ژله چاق میکنه؟خیر فقط بهتر هضم میکنی