2777
2789
عنوان

مدیر مهد پسرم واقعا انتظارشوو نداشتم🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 40 پست
پیشنهاد ازدواج؟

😅😅😅نه خودش که متاهله

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دوتاپسر دارم تقریبا نزدیک رنج سنی پسر شما..باشیطنت موافقم ولی زبون درازی و بی ادبی بخاطر سبک ت ...

نه زبون دراز نیست پسرم. زبون داره مثلا منظورم اینهه خوب حرف میزنه از نظر تکلم مشکل نداره... متاسفانه دوماه یه مهد بود اونجا یه کلمه زشت یاد کرفت کلی هم باهاش حرف زدمـ

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
منم همین فکر میکنم

اشتباه فکر کردیم🤣🤣

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

به همین خاطر منم معذب شدم گفتم فایده نداره بزار پسرم و از مهد بیارم دیکه نره و خودم توخونه اموزشمو ب ...

خوب وقتی ثبت نام کردین دیگه نمیتونین وسط کار بگین نمیخوام. چون ممکنه بخاطر ظرفیت کلاس، یکی دیگه رو رد کرده باشه هر چند که معمولا اینکارو نمیکنن. از ما موقع ثبت نام کلی امضا گرفتن. ولی کارش که به بچه اخم کرده اصلا خوب نبوده

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
چند سالشه پسرتون

4سالش شده... تازه دیروز تولدشو مهد گرفتم بعد خانم مدیر در امد گفت اگر میدونستم میخوای ببری نمیذاشتم اینجا تولدشو بگیری... 

عزیزم دوتاپسر دارم تقریبا نزدیک رنج سنی پسر شما..باشیطنت موافقم ولی زبون درازی و بی ادبی بخاطر سبک ت ...

من پسرمو خیلی با ادب بار آوردم و رو تربیتش خیلی سختگیر بودم

همین پاشو گذاشت مدرسه ، هر روز یه فحش رکیک و ناموسی یاد میگرفت

معلم خواست برم مدرسه

گفت لابد شما تو خونه همین حرفارو تکرار میکنین که بچه تون یاد گرفته دیگه

منم هر چی گفتم از همین کلاس خودتون یاد گرفته ، مگه قبول میکرد 😒😒

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
4سالش شده... تازه دیروز تولدشو مهد گرفتم بعد خانم مدیر در امد گفت اگر میدونستم میخوای ببری نمیذاشتم ...

اه مدیر خانم بود

چرا اول نگفتی😁😁😁

😂😂چ کنیم دیگه بدبین شدیم

خیلی😂😂😂

خدا پسرتو دوستت داشته

دقیقاا کلا با رفتارش منو معذب کرد چند روز پشت سر هم. میگفت پسرت فلان کرد.. پسرت اینکارو کرد.. اگر واقعاا شما مدیر و مدبر بودی خب راهکار داشتی منو تو منگنه نمیذاشتی منم فکر کردم واقعاا پسرم داره ازار میده بخدا پسرم حرف گوش کنه اما شیطون. که خواستم تو محیط اجتماعی یاد بگیره رفتارو

خوب وقتی ثبت نام کردین دیگه نمیتونین وسط کار بگین نمیخوام. چون ممکنه بخاطر ظرفیت کلاس، یکی دیگه رو ر ...

اره جلوی خودم. اقلا رفتارش با خودم و طرز حرف زدن.. خیلی متعحب شدم. ولی اینا ظرفیت براشون مهم نیست فقط پول