2777
2789

صب تانصف شب بچه داری کن بچم کوچیکه نصف شبا میخوابه اخرشباشوهرم‌میاد هرشب ب ی بهونه ای ی شب خستش ی شب حال نداره سرش دردمیکنه دلش دردمیکنه دندونش دردمیکنه میگیره میخوابه دریغ ازیک کلمه حرف ی محبتی هیچی هیچی طول روزم هیچ تماسی نداره خودم بش زنگ میزنم ک تصمیم گرفتم دیگ زنگ نزنم فقط ارزوی مرگمومیکنم

بچه داری بالاخره تموم میشه تاوقتی نوزاده سخته ،ولی برا رابطت با شوهرت ی فکری بکن

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

عزیزم باهاش صحبت کن 

⊰وَوَصْلُكَ مُنَي نَفْسِی‌وَ إلَيْكَ شَوْقِي...⊱همھ‌‌داستاݩ‌همین‌است‹طُ›آࢪزوی‌منی  #الهم_الرزقنا_شهاده دختری از تبارساداتم،آرزویم شهادت در راه علیست همچو مادرم فاطمه(ص) خداکند آن روز برسد نمازی بخوانم در مسجدالاقصی به امامت مولایم مهدی(عج) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه داری بالاخره تموم میشه تاوقتی نوزاده سخته ،ولی برا رابطت با شوهرت ی فکری بکن

هرکاری میکنم محل نمیده خسته شدم دیگ ازش خیلی باهاش حرف میزنم اون هیچی نمیگ من دارم عذاب میکشم اون براش مهم نیس

هرکاری میکنم محل نمیده خسته شدم دیگ ازش خیلی باهاش حرف میزنم اون هیچی نمیگ من دارم عذاب میکشم اون بر ...

مرد درون گرای سرد مزاج ؟؟؟؟

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

هرکاری میکنم محل نمیده خسته شدم دیگ ازش خیلی باهاش حرف میزنم اون هیچی نمیگ من دارم عذاب میکشم اون بر ...

چون در واقع براشون مهم نیست، اگه مهم بود مطمئن باش یطور دیگه رفتار میکرد