2777
2789
عنوان

آخه من باید برای اون انار دون کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3551 بازدید | 130 پست
حالا من از ترسم انار نمیخورم چون حالت عادی یبوستم😅🥲🥲🥲🥲

من خودم اصلا اصلا یبوست نمیگیرم با انار ولی هر کسی رو دیدم میگه یدونه انار بخورم یبوست میگیرم 

ابشو بگیر بخور مخصوصا انار شیرین خیلی خوبه آهن و ویتامین زیاد داره یبوست همینجوری تو بارداری هست و اذیت کننده و خطرناکه حالا انار هم بخوری بدتر 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه زن من بشی؟؟ زنی که انار دون کنه برا شوهرش گلی است از گل های بهشت😂من برای خودمم تنبلیم میاد

خخهخخ 

ن دیگ دیر اومدی تموم شدم 

رو هوا زدنم خوااااهر ،😝🤣🤣🤣🤣

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷

خوب به اونم یکم  انار میدادی. شکموووو    

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
حالا من از ترسم انار نمیخورم چون حالت عادی یبوستم😅🥲🥲🥲🥲

من معمولا یبوست نیستم ولی تا بحال پنج تا انارم یه جا نخورده بودم😂😂الان احساس میکنم ورم کردم

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
فقط طلاق😂😂😂

اسی انار بچه رو سبزه میکنه

لابد سبزه دوست داری

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

من خودم اصلا اصلا یبوست نمیگیرم با انار ولی هر کسی رو دیدم میگه یدونه انار بخورم یبوست میگیرم ابشو ب ...

اره باید یکم رعایت کنم مخصوصا هفته های اخره شکمه گنده شده خیلی غذا خوردن سخته

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
من خودم اصلا اصلا یبوست نمیگیرم با انار ولی هر کسی رو دیدم میگه یدونه انار بخورم یبوست میگیرم ابشو ب ...

من پروژسترون مصرف میکنمم کلا یبوست دیگه داره خفم میکنه

خدایا ممنونم که با وجود بارداری پرخطرم علی کوچولومو سلامت دادی بغلم."گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.