از شما هم نقاشی یا کاردستی حواس پنجگانه خاستن؟ مال من چطور شده
خسته شدم هنوز یه ماه نگذشته سه تا کاردستی درست کردم دوتا نقاشی بنظرتون کلاس اول بیشتر نباید درس بخونن تا پایه شون قوی شه وقتی میدونن بچه انقدری نه میتونه کاردستی حواس پنجگانه درست کنه نه میتونه نقاشی دفاع مقدس بکشه چرا میگن؟
گویند که عشاق جهان عقل ندارند یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر
خانوادگی رفتیم مدرسهشما چقد به بچت سختگیری میکنی؟من دخترم خیلی نسبت به مشقاش بی حوصله و شلختهاس گی ...
نه اتفاقا بچم خییییلی سخت حواسشو جمع میکنه ولی وقتی جمع میکنه همون بار اول متوجه میشه تکرار نمیخاد درساشم سریع خودش مینویسه میره سر کار پیش باباش به اون کمک میکنه. خداروشکر اینمورو سختی نمیکشم وگرنه دیوونه میشدم
گویند که عشاق جهان عقل ندارند یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اوکی نگارش اینام الان رسیدن به کلمات ترکیبی اصلا ب بچه اول نگفته نگارش رو باید از طرف راس بخونی میپر ...
دختر من امروز لوحه ک رو بهشون گفته ی کم عقب موندیم چون بچه ها همشون رو لوحه د خیلی ضعیف بودن ۵ روز فقط اونو تکرار کرد.ن خدایی معلمشون بهشون مدام تاکید میکنه از راست بنویسید ولی اینم بگم بیشتر زحمتشون با خودمونه.من واقعا کم آوردم خانمشون تکلیف زیاد میگع
❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹