2777
2789
عنوان

مامانای کلاس اولی میشه بیاین عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1616 بازدید | 53 پست
چ قشنگ معلومه مامان گل دوستی هستی برگای قشنگین

اره اکثرا رو از گلای حیاط کندم 

چندتاش از از تو کوچه باباش گشت پیدا کرد 😅😅 

این حواس پنجگانه رو هنوز بچه من نرسیده 

احتمال داره اینم بهش بگن 

با اجازه عکست رو ذخیره میکنم برای شکلها حداقل فکر نکنم 😅😅حالا مدل دیگه درست میکنم خودم 

خانوادگی‌ رفتیم مدرسهشما چقد به بچت سختگیری میکنی؟من دخترم خیلی نسبت به مشقاش بی حوصله و شلخته‌اس گی ...

نه اتفاقا بچم خییییلی سخت حواسشو جمع میکنه ولی وقتی جمع میکنه همون بار اول متوجه میشه تکرار نمیخاد درساشم سریع خودش مینویسه میره سر کار پیش باباش به اون کمک میکنه. خداروشکر اینمورو سختی نمیکشم وگرنه دیوونه میشدم

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم علوم پارسال درست کردیم حواس بچگانه رو یکی هم حیوانات اهلی گفته بود مثلا من گاو کشیدم عکس پنیر ...

وای من تا تموم شه پدرم در میاد حالا بگو شیش سال وایسادی الان حامله شدنت چی بود 

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

بله بچه ها خواندن نوشتن کامل یاد میگیرن دیگه میتونن تکالیف خودشون بنویسن

اره از این نظر درسته 

من منظورم کاردستی و اینجور چیزا بود 

کمتر میگن درست کنید 

آخه خودشون هم می‌دونن مادر درست می‌کنه 

بچه که نمیتونه 

مثلا همین الگوی ریاضی با ماکارونی رو معلم تو گروه گفت بچه ها درست کنن ولی چسبش رو شما بزنید 

خب چه کاریه این 

وای من تا تموم شه پدرم در میاد حالا بگو شیش سال وایسادی الان حامله شدنت چی بود

ای وای تو هم مثل من 

الان باردارم 

برام سخت تر شده 

مخصوصا که مدرسون همش دارن اینور اونور میبرن و جلسه هم میذارن 

اوکی نگارش اینام الان رسیدن به کلمات ترکیبی اصلا ب بچه اول نگفته نگارش رو باید از طرف راس بخونی میپر ...

دختر من امروز لوحه ک رو بهشون گفته ی کم عقب موندیم چون بچه ها همشون رو لوحه د خیلی ضعیف بودن ۵ روز فقط اونو تکرار کرد.ن خدایی معلمشون بهشون مدام تاکید میکنه از راست بنویسید ولی اینم بگم بیشتر زحمتشون با خودمونه.من واقعا کم آوردم خانمشون تکلیف زیاد میگع

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹