2777
2789
عنوان

مامانای کلاس اولی میشه بیاین عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1660 بازدید | 53 پست
واقعا از صبحه درگیرم اطرافمون پرینتر رنگی هم نداشتیم عکسارو پرینت بگیرم دونه دونه کشیدم حامله هم هست ...

آخه عزیزم ولی نتیجه عالی شده دستت درد نکنه 😍

آدمها را آزاد بگذار در دوست داشتنت، در رها کردنت ، در فراموش کردنت ، خودت را در آغوش بگیر تو خود همـــه ای🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ما فعلا چیزی نخواسته ما بیشتر رو لوحه نویسی و ریاضی زوم کردن.اون حس بویایی دومی چیه نفهمیدم؟

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
منم دقیقا منظورم همونه معلم اینا نباید انقدر کاردستی بخاد نهایتن ماهی یدونه بچهای کلاس زیادن پسر بچه ...

عالیه عزیزم 

خدا قوت😍 

ما برای پیش دبستانی انجام دادیم

برای پیش من پوستم کنده شد و برای  کلاس اول چون خیلی نوشتنی داشتن خودش پوست انداخت،  ولی واقعا موثر بود  

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
عالی شده اما تا آخر سال هر نشانه یه کاردستی .علوم جدا.ریاضی جدا.نقاشی مناسبتی جدا پدر منم درآمد تا ت ...

وایی 😳😦البته اره دیگه معلمشون این کلاس انگار کافی نیست براش خاهرم کلاس شیشمه به اونام موضوع میگه نقاشی بکشن ببره اداره واسه خودش افتخار😒😒

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

از ما فعلا چیزی نخواسته ما بیشتر رو لوحه نویسی و ریاضی زوم کردن.اون حس بویایی دومی چیه نفهمیدم؟

لوحه نویسی چیه ؟اون ادکلنه😂

وایی 😳😦البته اره دیگه معلمشون این کلاس انگار کافی نیست براش خاهرم کلاس شیشمه به اونام موضوع میگه ن ...

واسه ما که همش کاردستی میخواست حتی کاردستی قرآنم داشتیم 

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
واسه ما که همش کاردستی میخواست حتی کاردستی قرآنم داشتیم

وای نگو به ما هفته قبل گفت تاج قرانی درست کنین 🤦‍♀️

من پارسال درست میکردم امسال ولی حامله هم هستم دل درد میگیرم خم میشم رنگ کنم یا بکشم

رو میز بشین بکش عالی بود کار دستیت

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

آهاااانگارش رو میگن لوحه نویسی

اوکی نگارش اینام الان رسیدن به کلمات ترکیبی اصلا ب بچه اول نگفته نگارش رو باید از طرف راس بخونی میپرسم این چیه یا از اینور میخونه یا اونور معلم خوبی نیست متاسفانه مادرا خودشون هرچی به بچه یاد دادن دادن ندادن انگار هیچی نخوندن