2777
2789

خودم تهران نیستم ظرف عمده میخواستم برا مغازه این آدرسش تهرانه و یه کانال داره تلگرام عضو هاش ۷۰۰ نفرند

(پخش عمده
بازار صالح آباد غربی انتهای خیابان اناری نبش پاساژ میلاد قائم پلاک 42 پخش سوری کالا)

آین آدرس هست تهران ؟  

میترسم خرید بزنم نفرستن برام بعد قیمت هاشم مناسبه

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        

عمده میخوای چرا نمیای حضوری بخری

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عمده میخوای چرا نمیای حضوری بخری

حضوری نمیتونم 

اولین بار نیست تهران خرید میزنم 

این آدرس رو تازه دیدم  از ظرف هاشونم خوشم اومده   موندم چکار کنم 

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        
صالح آباد هست تهران مخصوص عمده فروشی های پلاستیک و این چیزاست

این پخش سرامیک و چوبی داره 

اسمش سوری کالا هست

اونجا صالح آباد پاساژ میلاد هست ؟