2777
2789
عنوان

حس بدم نسبت به خانواده شوهرم

310 بازدید | 23 پست

راستش ما ۵ ماهه عقد کردیم از خودم بگم توی شهر کوچیک زندگی میکنم من ۱۵ سالمه و نامزدم ۲۳

راستش من تا هفته ی قبل رفتم شمال با خانواده شوهرم(پدر و مادر و خواهر شوهرم و جاریم)

ما با ماشین پدر شوهرم اومدیم جاریم با خواهر شوهرم

اول اینکه من چون یهویی شد شلوار و لباس بیرونی کم آورده بودم برا همین وقتی رفتیم بازار ما جدا رفتیم خرید 

دروغ نمیگم ولی یکم دیر شد هی زنگ میزدن کجایین ما میخوایم بریم بیاین دیگ نامزد طفلکمو  دعوا میکردن

هعی

ما با عجله خرید کردیم اومدیم اول اومدن گفتن به نامزدم چقدر شد پول لباسام بعد یجوری نگاه میکردن انگار گناه کردم

حالا بماند وقتی ما رسیدم خواهر شوهرم رفت برا بچش اسباب بازی بگیره ما نیم ساعت بیشتر منتظرش موندیم

حالا اینا بماند چند شب بعد قرار بود منو جاریمو ببرن شهر بازی نامزدامون 

ما داشتیم بالا حاضر می‌شدیم که پدر شوهرم با عصبانیت گفت اینا سیر از پارک و شهر بازی نمیشن

یعنی گند زدن به حالمون ما نرفتیم

امروز قرار بود بریم تله کابین سوار شیم خواهر شوهرم و جاری مون رفتن مام پشتشون بودیم بعد پدر شوهرم‌ اومد گفت نریم بریم بابلسر

هیچی دیگ مام رفتیم وقتی پشتمونو نگاه کردیم دیدم خواهر شوهرم نیستن زنگ زدیم گفتن ما رفتیم سوار شیم 

نامزدم گفت چرا نگفتید مام بیایم

پدر شوهرم داد زد من نمیخوام برم نمیتونم و ....

نامزدم گفت بابا نمیارتمون چرا اولش بما چیزی نگفتین

خواهر شوهرم هیچی نگفت

حال بعد چند دقیقه زنگ زدن ما نمبریم 

معلوم نیس رفتنو چون ما ناراحت نشدیم میگن نرفتیم یا راستشو میگم

واقعا قلبم شکسته چه کنم

چی بگیم 

15 ساله و 23 ساله خودشون یه پا شهر بازین دیگه...

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارت اشتباه بوده که هول هولکی رفتی سفر وقتی شرایطشو نداری نرو 

دوما با خانواده ی شوهر و کسی که نمیشناسی کلا سفر رفتن اشتباهه چون اصلا هیچ کس با اون یکی هماهنگ نمیشه 

بعدم چرا بدو بدو رفتی لباس خریدی لخت بودی مگه ؟