2777
2789
عنوان

اسم دختر که به خواهرش هم بیاد بنظرتون کدوم قشنگ تره

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 69 پست
اوا اینکه تلفشون و اینکه واقعا اسمایه جالبی نیستن من معتقدم اسم رو شخصیت بچه واقعا تاثیر میزاره دنبا ...

تلفظشون سخته؟   والا خودمم میگم اگه بهم نیان اشکال نداره ولی هیچ اسم دیگه ای به دلم ننشسته.   گفتم لااقل اسمها به هم بیان از هیچی بهتره

خدا حفظ کنه نیکی عزیزم و  چشم بد ازت دور باشه الهی...   پسرم یروزی به دنیات می یارم 
نظر نداد اون خانوم، توهین کرد. مثل خودتیکی دو نفر با احترام گفتن قشنگ نیستن و من قبول کردم

واقعا دلم واسه اون بچه هایی میسوزه که قراره زیر دست مادری مثل تو تربیت بشن سما خودت هنوز نیاز به تربیت داری بعد میخوای دو نفر دیگه رو تربیت کنی اونی که شعور داره فرق توهین و انتقاد و میدونه و با شعور واقعی اونیه که جای اینکه به کاربرا بگه به تو چه خیلی مودبانه مبگه عزیزم سلیقه ی من یه همچین اسم هایی هست به هر حال هر کس یه سلیقه ای داره ولی مثل اینکه شما کلا مشکل داری و با این روحیه ای که از خودت سراغ داری بهتره از کسی مشورت نگیری چون فقط دنبال تایید گرفتنی که وای ایول عجب کار خوبی یا عجب اسمای خوبی و جنبه مخالفت نداری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا دلم واسه اون بچه هایی میسوزه که قراره زیر دست مادری مثل تو تربیت بشن سما خودت هنوز نیاز به ترب ...

باشه تو خوبی.  اگه نطقت تموم شد برو به بیکاری زندگیت برس. که انقدر بیکاری میای جای بقیه حرف میزنی.  بد بحال بچه هایی که زیر دستای بیکار تو میخان بزرگ شن 

خدا حفظ کنه نیکی عزیزم و  چشم بد ازت دور باشه الهی...   پسرم یروزی به دنیات می یارم 
تلفظشون سخته؟ والا خودمم میگم اگه بهم نیان اشکال نداره ولی هیچ اسم دیگه ای به دلم ننشسته. گفتم ل ...

آره بگرد تو سایتا و پیجا اسمایه قشنگ زیادی هست بگرد پیدا میکنی

من خودم اسم شاداب و لیانا رو دوس دارم

آره بگرد تو سایتا و پیجا اسمایه قشنگ زیادی هست بگرد پیدا میکنیمن خودم اسم شاداب و لیانا رو دوس دارم

مرسی عزیزم

اسمای قشنگتری هم هست عزیزم شما خودت سلیقت عالیه نیکی واقعا قشنگه یه اسم همتراز خواهرش پیدا کن

خیلی سخته واقعا.  اولی رو راحت انتخاب کردیم.  ولی این یکی سخته

راستی از نگاه هم خوشم میاد ولی میترسم بعدا بچه ها مسقره کنن