2777
2789
عنوان

اسم دختر که به خواهرش هم بیاد بنظرتون کدوم قشنگ تره

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 69 پست
واقعا به اون چه. مگه من گفتم به فکر من نظر بده. گفتم یکی رو انتخاب کنه. این اسما انتخاب مننشما با ...

در اون صورت باید فقط نظر ستجی میکردی.

نه اینکه کامنتا رو باز بزاری.. 

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیکو،نیلا نلارارو مانیکا رو ب نظرم اصن از لیستت خط بزن

چرا قشنگ نیستن ؟؟ نلارا و مانیکا؟؟ خودم خوشم اومد.  چیشون بده؟؟

خدا حفظ کنه نیکی عزیزم و  چشم بد ازت دور باشه الهی...   پسرم یروزی به دنیات می یارم 
اسی به حز اسم نیلا اون اسمای دیگه‌واقعا هستن یا اختراع خودتن؟

چطور شما این اسمهارو نشنیدی.  توو کدوم قرن به سر می بری؟

من خودمم نلارا و آنیا رو تازه شنیدم ولی اصلا مسقره نیستن مثل خیلی اسمهای ضایع

خدا حفظ کنه نیکی عزیزم و  چشم بد ازت دور باشه الهی...   پسرم یروزی به دنیات می یارم 
چرا قشنگ نیستن ؟؟ نلارا و مانیکا؟؟ خودم خوشم اومد. چیشون بده؟؟

اوا اینکه تلفشون و اینکه واقعا اسمایه جالبی نیستن من معتقدم اسم رو شخصیت بچه واقعا تاثیر میزاره دنبال ب هم اومدن نباش ی اسمی بذار وقتی صداش میزنی همه لذت ببرن ازش

نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه

اگه قراره به کاربرا بگی به تو چه نباید تو سایت عمومی نظر سنجی کنی چون قرار نیست الکی به به‌چه‌چه کنن ...

نظر نداد اون خانوم، توهین کرد.  مثل خودت

یکی دو نفر با احترام گفتن قشنگ نیستن و من قبول کردم

در اون صورت باید فقط نظر ستجی میکردی.نه اینکه کامنتا رو باز بزاری..

خودم میدونم چیکار کنم چیکار نکنم