مرسانیا مدیر عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 1820 عنوان اسم دختر که به خواهرش هم بیاد بنظرتون کدوم قشنگ تره | مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 69 پست اسم خواهرش نیکی تعداد رای : 43 نظرسنجی اسم دختر که به خواهرش هم بیاد بنظرتون کدوم قشنگ تره نلارا 2 4% نیلا 39 90% آنیا 2 4% مانیکا 0 0% خدا حفظ کنه نیکی عزیزم و چشم بد ازت دور باشه الهی... پسرم یروزی به دنیات می یارم 1403/07/29 | 15:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرفرری عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 43305 واقعا به اون چه. مگه من گفتم به فکر من نظر بده. گفتم یکی رو انتخاب کنه. این اسما انتخاب مننشما با ... در اون صورت باید فقط نظر ستجی میکردی.نه اینکه کامنتا رو باز بزاری.. پشتیبان گروه * ۴ * ستاره وزن فعلی ۷۲ هدف ۶۲ مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
مرسانیا مدیر استارتر عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 1820 کلا روی این اسما تجدید نظر کنی بهتره چرا ؟؟ مثلا چه اسمی. شما پیشنهادی دارید؟؟ خدا حفظ کنه نیکی عزیزم و چشم بد ازت دور باشه الهی... پسرم یروزی به دنیات می یارم
فرفرری عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 43305 کلا روی این اسما تجدید نظر کنی بهتره الان بهت میگه به تو چه پشتیبان گروه * ۴ * ستاره وزن فعلی ۷۲ هدف ۶۲ مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
مرسانیا مدیر استارتر عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 1820 ببخشید هیچ کدوم مرسی خدا حفظ کنه نیکی عزیزم و چشم بد ازت دور باشه الهی... پسرم یروزی به دنیات می یارم
مرسانیا مدیر استارتر عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 1820 نیکو،نیلا نلارارو مانیکا رو ب نظرم اصن از لیستت خط بزن چرا قشنگ نیستن ؟؟ نلارا و مانیکا؟؟ خودم خوشم اومد. چیشون بده؟؟ خدا حفظ کنه نیکی عزیزم و چشم بد ازت دور باشه الهی... پسرم یروزی به دنیات می یارم
مرسانیا مدیر استارتر عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 1820 اسی هر چی به ذهنت رسیده نوشتی چی بنویسم پس شما پیشنهادی دارین خدا حفظ کنه نیکی عزیزم و چشم بد ازت دور باشه الهی... پسرم یروزی به دنیات می یارم
مرسانیا مدیر استارتر عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 1820 نیلا قشنگه ،ب خاطر این که بهم بیاد اسم ضایه روبچه ت نزار کدومشون ضایعست مگه؟ خدا حفظ کنه نیکی عزیزم و چشم بد ازت دور باشه الهی... پسرم یروزی به دنیات می یارم
مرسانیا مدیر استارتر عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 1820 اسی به حز اسم نیلا اون اسمای دیگهواقعا هستن یا اختراع خودتن؟ چطور شما این اسمهارو نشنیدی. توو کدوم قرن به سر می بری؟من خودمم نلارا و آنیا رو تازه شنیدم ولی اصلا مسقره نیستن مثل خیلی اسمهای ضایع خدا حفظ کنه نیکی عزیزم و چشم بد ازت دور باشه الهی... پسرم یروزی به دنیات می یارم
مرسانیا مدیر استارتر عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 1820 😂😂😂😂😂😂😂 رو یخ بخند خدا حفظ کنه نیکی عزیزم و چشم بد ازت دور باشه الهی... پسرم یروزی به دنیات می یارم
lemoام عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1100 چرا قشنگ نیستن ؟؟ نلارا و مانیکا؟؟ خودم خوشم اومد. چیشون بده؟؟ اوا اینکه تلفشون و اینکه واقعا اسمایه جالبی نیستن من معتقدم اسم رو شخصیت بچه واقعا تاثیر میزاره دنبال ب هم اومدن نباش ی اسمی بذار وقتی صداش میزنی همه لذت ببرن ازش نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه
فرفرری عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 43305 رو یخ بخند همچنین پشتیبان گروه * ۴ * ستاره وزن فعلی ۷۲ هدف ۶۲ مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
مرسانیا مدیر استارتر عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 1820 اگه قراره به کاربرا بگی به تو چه نباید تو سایت عمومی نظر سنجی کنی چون قرار نیست الکی به بهچهچه کنن ... نظر نداد اون خانوم، توهین کرد. مثل خودتیکی دو نفر با احترام گفتن قشنگ نیستن و من قبول کردم خدا حفظ کنه نیکی عزیزم و چشم بد ازت دور باشه الهی... پسرم یروزی به دنیات می یارم
مرسانیا مدیر استارتر عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 1820 در اون صورت باید فقط نظر ستجی میکردی.نه اینکه کامنتا رو باز بزاری.. خودم میدونم چیکار کنم چیکار نکنم خدا حفظ کنه نیکی عزیزم و چشم بد ازت دور باشه الهی... پسرم یروزی به دنیات می یارم
مرسانیا مدیر استارتر عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 1820 غیراز نیلا بقیه جالب نیس باشه مرسی از نظرتون خدا حفظ کنه نیکی عزیزم و چشم بد ازت دور باشه الهی... پسرم یروزی به دنیات می یارم