2777
2789

سلام دوستان گلم. این تاپیک رو پر بازدید کنید یکی یکی محصولات رو بذارم. آدرس کانالم هم میذارم فقط اینکه صبور باشید و حمایت کنید

مرسییی

اگر دوست داری از حراج لباس و لوازم آرایش ترکیه با خبر بشی درخدمتت هستم تلگرام@Megastore2025

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مد جدیده تازگی ها میگین کسب و کارها رو پربازدید کنید؟

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

خب چ کاریه مردمو علاف کنی مسقیم لینک رو بزار دیگه

عزیزم ببخشید لینکش سخت گذاشته میشه الان میزارم

اگر دوست داری از حراج لباس و لوازم آرایش ترکیه با خبر بشی درخدمتت هستم تلگرام@Megastore2025

زیر هر پستی قیمت هم بزار 

یا اونم باید  یه سری خواهش کنیم 😆

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰

سِت برس آرایش چشم و ابرو 

برند Nascita

محصولی از کشور ترکیه🇹🇷

ـــــــــــــــــــــــــــ

بها:246TL

بها با تخفیف: 129TL

ست‌های آرایشی خیلی لازمه و کاربردیه!

قیمت‌های خوب👈🏻 Nascita رو ببین!

━━━━━═━

ثبت سفارش محصول✅

راه‌های ارتباطی ما🫴🏻

ــــــــ 𝑴𝒆𝒈𝒂 𝒔𝒕𝒐𝒓𝒆 ـــــــــ