2777
2789

اینکه میگن بزور از خدا چیزی رو نخاید تفکر اشتباهی است!

جواب جالبی میذارم براتون توجه کنید ...

.

.

چيزي به نام زور در دعا و گرفتن حاجت از خدا نداريم ، ضمن اينکه نبايد اصرار بر حاجت را به زور معنا کنيد و زور اشتباه بگيريد.
اصرار در دعا در هر زمينه از حوائج دنيوي و اخروي نه تنها جايز، بلکه ممدوح است. زيرا دعا به نوبه خود يک عبادت و عمل نيک است. هر چه اين توسل و توجه استمرار يابد، مورد رضايت و خشنودي خداوند است، حتّي ديده مي‏شود برخي بندگان شايسته خدا اگر حاجتي بر ايشان پيش آيد، آن را غنيمت مي‏شمرند. چون امکان براي وقوف و اعتکاف بر آستان الهي را يافته‏اند و از اين که حاجتشان زود برآورده شود، بر خود خوفناک‏اند که مبادا توفيق راز و نياز از ايشان سلب شود.
بنابراين آنچه مهم است تداوم دعا است ولي در هر بار دعا بگويد:خدايا اگر مصلحت من در آن است مستجاب شود. با اين روش انسان از حالت بي تابي و عجله بيرون مي آيد و به مقام رضا و تسليم نايل مي شود و ارتباط همبستگي خود با خدا را نيز حفظ کرده است.

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   

و پيامبر گرامي‌ اسلام‌ (ص‌) در اين باره فرمود: دعا سپر مؤمن‌ است‌. و هنگامي‌ که‌ در را بسيار کو بيدي‌، به‌ روي‌ تو باز مي‌شود .(1)

لذا اصرار و تداوم بر دعا شايسته است و اشکالي ندارد، اما بايد به اين نکته هم توجه نمود که در دعا نبايد شتاب زده شد و ‌ اگر بنده‌اي‌ در رسيدن‌ به‌ حاجت‌ شتاب‌ کند، ممکن‌ است‌ نتيجه‌اي‌ نگيرد. امام‌ صادق‌(ع) فرمود: بنده‌ چون‌ دعا کند، خدا در رسيدن‌ به‌ حاجتش‌ توجه‌ خواهد کرد. به‌ شرطي‌ که‌ بنده‌ شتاب‌ نکند .(2)

اسحاق‌ بن‌ عمار مي‌گويد:به‌ حضرت‌ صادق‌ (سلام‌ اللّه‌ عليه)‌ عرض‌ کردم‌:(ممکن‌ است‌) دعاي‌ مردي‌ مستجاب‌ شده‌ (باشد) و لي‌ به‌ تأخير افتد (و اثر استجابت‌ آن‌، همان‌ زمان‌ ظاهر نشود)؟فرمود: آري‌ تابيست‌ سال‌ (ممکن‌ است‌ به‌ تأخير افتد).(3) نيز حضرت‌ فرمود: ميان‌ گفتة‌ خدا وند‌ متعال‌ (که‌ به‌ موسي‌ و هارون‌، در مقابل‌ تقاضاي‌ نابودي‌ فرعون‌ و پيروانش‌ فرمود) هر آينه‌ دعاي شما به‌ اجابت‌ رسيد (4) و نابودي‌ فرعون‌ چهل‌ سال‌ طول‌ کشيد‌ .(5)

و...

پي نوشت ها:

1.اصول‌ کافي‌، ج‌4، ص‌214.

2. محجه‌ البيضاء، ج‌2، ص‌295.

3. اصول کافي، ج 4‌، ص‌245.

4.يونس آيه‌ 89.

5. اصول کافي، ج 4، ص 245.

موفق و پيروز باشيد.

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه میگن به زور نخواین حرفای زنای قدیمیه که وقتی کسی دعاش براورده شد و شکستی خورد هی بزنن تو سرش بگن اشتباه کردی دعا کردی 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

من گاهی وقتا که دعا میکنم میگم خدایا اگه صلاح میدونی این خواسته امو برآورده کن و اگر صلاح نمیدونی،شرایط رو طوری عوض کن که به صلاحم بشه..😅🤭

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

من گاهی وقتا که دعا میکنم میگم خدایا اگه صلاح میدونی این خواسته امو برآورده کن و اگر صلاح نمیدونی،شر ...

عجب دعای قشنگی دمت گرم ... منم دعا کنید حاجتم بگیرم 🤩

عجب دعای قشنگی دمت گرم ... منم دعا کنید حاجتم بگیرم 🤩

ان شاالله اگه به صلاحتونه حاجتتون برآورده بشه و اگه نبود،خدا مصلحتتون رو توی حاجتتون قرار بده.🤲❤️

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲