2777
2789

۴۱۰۰۰

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رتبه من بیست هزار منطقه سه هست البته پول آزاد ندارم پرستاری زابل یا جیرفت نمیارم ؟مناطق محروم ؟

خب عزیزم اگه آزاد نمی‌خواین شانس خیلی کمی دارید که

پیشنهاد من زیست و شیمی کاربردی و شیمی محضه

چه رشته ای

رشته دبیرستانم انسانیه

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

به نظر شما با رتبه ۸۹۰۰ منطقه ۳ رشته ریاضی چه رشته ای برم خوبه؟ خودم به مهندسی کامپیوتر علاقه دارم و بومی گیلان 

شهر های دیگه میتونم روزانه با داشتن خوابگاه برم ولی فقط نوبت دوم میتونم گیلان بمونم

با اجازه اسی دوستان کنکوری و پشت کنکوری به تمامی سوالات شما پاسخ در حیطه انتخاب رشته داده میشود بیاین تاپیک اخرم

البته من مشاور نیستم ولی چون کنکوری ۴۰۳ بودم میتونم راهنماییتون کنم

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر