2777
2789

ما فروردین ۴۰۳ عقد کردیم ، این هفته پنج شنبه هم عروسیمومه

تو اینستا داشتم میگشتم یه عقد کنون تو حرم دیدم یادش افتادم

عقد اصلیمون مشهد بود تو حرم

یه هفته بعدش اومدیم شهر خودمون یه مراسم کوچولو هم اینجا گرفتیم 

میخواستیم بریم سمت حرم( ما ۲ساعتی زودتر از خانواده ها رفتیم حرم، که یکم زیارت کنیم )، قبل اینکه عقد کنیم  به شوهرم گقتم نمیدونم جرا استرس دارم ، دستام یخ کرده یود البته فروردین ماه بود ولی من دستام زیادی یخ کرده بود، دستمو گرفت گفت استرس نداشته باش خانومم

وایییییی منو میگیییییییی انگار ۱۰تن قند تو دلم آب کردن 😂🥲

بعدشم یه ۵۰تومنی از جیب کتش در آورد گردوند دور سرم که ببره بندازه حرم 😁

این حرکترو که زد دیگه نزدیک بود سکته کنم خدا رحم کرد بهم 

( من اوایل عقد نسبت به شوهرم خیلیی خجالتی بودم ، ولی خب بعدش راه افتادم🤣) از این حرکتا که میزد تپش قلب میگرفتم 

شمام از خاطرات قشنگتون بگید 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر قشنگ 

حس خوب گرفتم

ما خانواده هامون فعلا راضی نمیشین عقد کنیم 😔

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

آخی عزیزم پایدار باشید 

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

عقدمون دستم رو گرفت... گفت میدونی چه قدر دوستت دارم... امشب از شوق خوابم نمیبره... منم تو فضای رمانتیکش قشنگ ریدم.. گفتم ببعی بشمر خوابت ببره... من خواب دارم... چون از صبح مثل کوزت کار کردم... بعدش با تن خسته آرایشگاه بودم😐🤣🤣🤣

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

عه چرا عزیزم امیدوارم زودتر راصی بشن و بع عشقت برسی

سر چیزای الکی

یکی میگه ۳۱۴ سکه اون یکی میگه۱۱۴ تا

بابای اون میگه دختره خودش خوبه پدرش بده بابای منم میگه پسره خوبه باباش قده و الکیه خسته شدم بخدا😔

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
عقدمون دستم رو گرفت... گفت میدونی چه قدر دوستت دارم... امشب از شوق خوابم نمیبره... منم تو فضای رمانت ...

ای واییییی🤣😂

پایدار باشید

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
سر چیزای الکییکی میگه ۳۱۴ سکه اون یکی میگه۱۱۴ تابابای اون میگه دختره خودش خوبه پدرش بده بابای منم می ...

ای بابا 

یکم باید کوتاه بیان بلخره 

امیدوارم بشه عزیزم بسپار دست خدا

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
ای بابا یکم باید کوتاه بیان بلخره امیدوارم بشه عزیزم بسپار دست خدا

دوتاشون لجبازن بابای من میگه رضایت میدم برید خودتون عقد کنین بابای اونم میگه اگه میخوای خودت برو سر مهریه کنار نمیان پسره ام میگه آخرش مجبور میشیم دوتایی بریم عقد کنیم بزنیم زیر همه چی

دوتاشون لجبازن بابای من میگه رضایت میدم برید خودتون عقد کنین بابای اونم میگه اگه میخوای خودت برو سر ...

از دست این خانواده ها 

چرا اینطوری میکنن احه 

وقتی دو نفر همدیگه رو میخوان 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
از دست این خانواده ها چرا اینطوری میکنن احه وقتی دو نفر همدیگه رو میخوان

بخدا نمیدونم چشونه من بهش میگم جند سال صبر میکنیم نشد میریم عقد میکنیم دوتایی دیگه چیکار کنم وقتی اونا که بزرگترن ذره ای مارو درک نمیکنن