2777
2789
عنوان

نامید از زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2319 بازدید | 431 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=358817196]😶😶😶😶😶😅سرت فره شلخه[/QUOTEعا خیلی😅اراوانیوم غنی کم مگر نیزانی

ولا فره سرت شلخه دی😂😂😂😂😂

چخبر خوبی....دوسی کردین یا نههه🤭بخشایدسه

کاربری آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه....
🤣🤣عا دوسیمن مثلا

خوبع پسسس کم کم ل یادتو چووو ...دی جنگ نکیدن هاااا 😑دیشو اقره رعد برق کردرنیلوووو چیمه دسشویی تا ناو ماله دویممم🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

خوبع پسسس کم کم ل یادتو چووو ...دی جنگ نکیدن هاااا 😑دیشو اقره رعد برق کردرنیلوووو چیمه دسشویی تا نا ...

عااا کرع عادت کردیمنه له ایی زندگیه

ته دی اراااا🤣🤣

مه خوم فره ترسم له ردو برق، در ایی حده که سرم کمه ژیر پتووو😅😣

عااا کرع عادت کردیمنه له ایی زندگیهته دی اراااا🤣🤣مه خوم فره ترسم له ردو برق، در ایی حده که سرم کمه ...

دی زندگی جنگیش دیره البتهرمهم یسه ژن برنده بو یا پیاااا ک وتی مه خطرم🤭دیشو ساعت ۴بیو و دم خوو چیمه دسشویی یدفع رعد برق دا مالد آباد ناوزگم چگو خوار🤦‍♂️ته چمان گیوت باوگم بیوده باوگمیش فره رخه چوووو

عااا کرع عادت کردیمنه له ایی زندگیهته دی اراااا🤣🤣مه خوم فره ترسم له ردو برق، در ایی حده که سرم کمه ...

یارو گمال باوگیش عکس فرش ارام کل نکرد دی هیوووچ ...آی نیلو مه آیم کم شانسگم نزانم ادا درد دل وله تنا نکم دی ترکم وخدا باز خاسه ته هسد

یارو گمال باوگیش عکس فرش ارام کل نکرد دی هیوووچ ...آی نیلو مه آیم کم شانسگم نزانم ادا درد دل وله تنا ...

وپید نکفه بترسید 

لا اویه واری؟ 

ایره که فقط در حد دوسه قطره واری ارا خوشالی منالیل 

دیوته مه چتری بردویه ناو حصاررر خوشی کردیا وتیا وارانه 

واران چه دوسه قطره😅

یارو گمال باوگیش عکس فرش ارام کل نکرد دی هیوووچ ...آی نیلو مه آیم کم شانسگم نزانم ادا درد دل وله تنا ...

ولا اگر قسد دیرید بسینید، بچوه بازارر تنوع دیره

اگه فعلا پویل نیری عجله نکه

ومه کم شانس ترک نیه🥲

مه له ته بدترم 

وپید نکفه بترسید لا اویه واری؟ ایره که فقط در حد دوسه قطره واری ارا خوشالی منالیل دیوته مه چتری بردو ...

نترسم وله خوو چشام خاب آلود بود رفتم یدفع رعد برق کوتا دنیا سفیدو بیووو نزانم هه دسشویی کردم نکردم فورا مریمو ناو مالگه...تقریبا ل ساعت۴شوکی واره ...بیلا نچنو دیشت سرما خون

ولا اگر قسد دیرید بسینید، بچوه بازارر تنوع دیرهاگه فعلا پویل نیری عجله نکهومه کم شانس ترک نیه🥲مه له ...

عا کوره بازار خوبعععع...ته دی ارا شانس نیری 🤦‍♂️مه شانسم دریاس نیلووو قسه اراد بکم هه خنیدن😐

نترسم وله خوو چشام خاب آلود بود رفتم یدفع رعد برق کوتا دنیا سفیدو بیووو نزانم هه دسشویی کردم نکردم ف ...

😅😅😅

فک کم رعدو برقه حافظد وبین بردیه

الان ایره واری، هوا اقره خوشه، گیان دید بچیده قدم داین 

اویشم بچیم قدم بیم اویشه حوصله نیرم، جمعه ی ما اینحور سپری شد