شب و روز کار میکنیم ک ی قدم ب ازدواج نزدیک بشیم ولی نمیدونم این ور طلا و دلار میره بالا اونورم دزد ناامرد میاد هر چی رو داری جارو میکنههههه ...میگن از صفر شروع کن دوباره اشکال نداره ولی تو این دوره بخوری زمین بلند شدن غیررممکنه اون مال قدیما بود الان روز ب روز قیمتا تغییررر میکنه ملاک ها تغیررر میکنه آدما عوض شدن...هر چیم راه درستو میری باااز هر چی سنگه از آسمون میفته رو سرمون...هیچی سخت تر از این نیست ک یکی رو بخای تو دلت ولی ب دلایلی نتونی بری جلووو ...میگن سخت ترین کار دنیا دوست داشتن کسی هست ک ندونه تو دوسش داری
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ولا و گیان نیلووو پر دلم خوسس🤷♂️اگر ناراحتی تا شوخی بکم بخنی..راسی شیود هر شوخی که قسه بکه یا خاطره تعریف بکه بخنید🤔🤔🤔عو روزه سرما دا لیم بعد دالگم ی قوری هزوه ارام درس کرد اقره وزور دا پیم خواردم اسهالم کرد😅بعد دالگم وت یه چیو خاسدو کردم وتم ولا باوگم درآوردیده اسهالم کردیده
😅😅🤣دالگیل هی اویجن،ن اهل شوخی نیه اهل گشتو گذاریش نیه، اهل مهمانیش نیه، کلا وگرد خویا درگیرهراسی ...
دالگم دی کردگسمانه میوش آزمایشگاهی و خدا 😐آخر کسه عشق تماته بامیه بو دی چ بیوشممم😂😂😂انیو اهل چوس خودا یه دی فره گنه لوا نیلووو خوزو مه بیواتام اقره چرتو پرت بوتام اراد هر روز جوانترو بیودن