2777
2789
عنوان

نامید از زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2319 بازدید | 431 پست
😅😅😅فک کم رعدو برقه حافظد وبین بردیهالان ایره واری، هوا اقره خوشه، گیان دید بچیده قدم داین اویشم ب ...

و علی فره گن بیو عو لحظه🤦‍♂️هوای ایریشه خوشه ولا...وزور بوردایده...دیاره شیود بی احساسه😑یا شکته یا تنبله نزانم خلاصه حال بگررر ارام بزان ارا وقولد نکه

کاربری آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدتیگه دی شوخی نیکید قسه بکه بزانم ته چاد

ولا و گیان نیلووو پر دلم خوسس🤷‍♂️اگر ناراحتی تا شوخی بکم بخنی..راسی شیود هر شوخی که قسه بکه یا خاطره تعریف بکه بخنید🤔🤔🤔عو روزه سرما دا لیم بعد دالگم ی قوری هزوه ارام درس کرد اقره وزور دا پیم خواردم اسهالم کرد😅بعد دالگم وت یه چیو خاسدو کردم وتم ولا باوگم درآوردیده اسهالم کردیده

و علی فره گن بیو عو لحظه🤦‍♂️هوای ایریشه خوشه ولا...وزور بوردایده...دیاره شیود بی احساسه😑یا شکته یا ...

نتید، حوصله نیره مه عاشق وارانم، وتم باو تا بچیمنه دیشت 

وتیا ولم که توام بخفم یه روژ هامه مال ولم نید

اتفاقا احساسیه ولی احساسیلمان گرد یک شاوو روژه

مه یجورم عوه جور ترکه

خلاصه متضادیم 

ولا و گیان نیلووو پر دلم خوسس🤷‍♂️اگر ناراحتی تا شوخی بکم بخنی..راسی شیود هر شوخی که قسه بکه یا خاطر ...

😅😅🤣

دالگیل هی اویجن،

ن اهل شوخی نیه اهل گشتو گذاریش نیه، اهل مهمانیش نیه، کلا وگرد خویا درگیره

راسی کاورگاند چه بوین؟ 

نتید، حوصله نیره مه عاشق وارانم، وتم باو تا بچیمنه دیشت وتیا ولم که توام بخفم یه روژ هامه مال ولم نی ...

تفه کاره هه جور باوگم ایوشه😂😂😂باوگم ایوشه ولم کن بچن ارای خودان بیلا بخفم😂😂😂شکت خوووو اشکال نیره تنیش له خوسه خود بچیاتایدن

😅😅🤣دالگیل هی اویجن،ن اهل شوخی نیه اهل گشتو گذاریش نیه، اهل مهمانیش نیه، کلا وگرد خویا درگیرهراسی ...

دالگم دی کردگسمانه میوش آزمایشگاهی و خدا 😐آخر کسه عشق تماته بامیه بو دی چ بیوشممم😂😂😂انیو اهل چوس خودا یه دی فره گنه لوا نیلووو خوزو مه بیواتام اقره چرتو پرت بوتام اراد هر روز جوانترو بیودن

نولا تاجاره پیدا نشدننن🤷‍♂️هه خوسه وانه خووم😂😒😒

تفه کاره هه جور باوگم ایوشه😂😂😂باوگم ایوشه ولم کن بچن ارای خودان بیلا بخفم😂😂😂شکت خوووو اشکال نی ...

اخه باوگد سنو سالی له گذریه،ولی (آقامون وقول نی نی سایتیل) 

🤣 هنوز جواااانه مثلا

فک کم یه چن سالترک، بچیمنه سالمندان هر دمان

جوری که پیش

چیمن

اخه باوگد سنو سالی له گذریه،ولی (آقامون وقول نی نی سایتیل) 🤣 هنوز جواااانه مثلافک کم یه چن سالترک، ...

سالمندان ارا نیل جی و عو جایله برسه 😂😂😂مه باوگم دله جوانه خطرناکه لامصووو

مجا مه بامیه دوس دیرممم البته کیده ناو خورشت بامیه ریزگه ن یارو منگه نیرخر🤦‍♂️ولا مه عشقم یسه واران بواره بچمه کیوهریک لذت دیره نیلووو عجیب و خداااا😍مرسی ک دلداری دید هرچند خودیش اعتقاد نیری😂😂😂😂خوزو فامیلمان بواتایدن و خدا 

اخه باوگد سنو سالی له گذریه،ولی (آقامون وقول نی نی سایتیل) 🤣 هنوز جواااانه مثلافک کم یه چن سالترک، ...

نیسد امرووووو 🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️

مجا مه بامیه دوس دیرممم البته کیده ناو خورشت بامیه ریزگه ن یارو منگه نیرخر🤦‍♂️ولا مه عشقم یسه واران ...

عا کوه که عالیتره ، ولی یار خوب تمام ماجراس که مه نیرم 

اصن وولکه یار اراچمه خوم تنیا چم

یا گرد دوسگانم چم

بامیه فقط ریزگانه خوشمزس، سالی دو کیلو سینم له ریزه

خیلی خوشمزس