2777
2789

سلام میدونم مسخره بنظر میاد

ولی من خودم چون از تبریزم امکانش نیس حضوری برم

میخام ببینم کسی از همدان هست که بره دانشگاه من رو ثبتنام کنه ؟؟ خونوادم پشتم نیستن باهام بیان منم تنهایی نمیتونم بیام

اگه کسی میتونه نیم روز وقت بزاره انجام بده ممنون میشم

هرچقدر هم هزینه کنید من پرداخت میکنم از اینجا

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خدایا ما روی تو خیلی حساب کردیم...🌱

فکر نکنم خود دانشگاه قبول کنن ها ،باید خودت باشی با شناسنامه کارت ملی اینا

حالا شااااید اگه وکالت به کسی بدی قبول کنن، که اونم باید طرف برگه وکالت دستش باشه . با تمام مدارک

اول زنگ بزن بپرس ببین میشه قبول میکنن یا نه ؟ بعد دنبال کسی باش که انجام بده 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر نکنم خود دانشگاه قبول کنن ها ،باید خودت باشی با شناسنامه کارت ملی ایناحالا شااااید اگه وکالت به ...

من زنگ زدم خوده دانشگاه گفتن یه نامه بیاری که مثلا خودم نمیتونم بیام و یکی دیگه به جای من اومده قبول میکنیم

من زنگ زدم خوده دانشگاه گفتن یه نامه بیاری که مثلا خودم نمیتونم بیام و یکی دیگه به جای من اومده قبول ...

خوبه 

پس ببین گروه تلگرامی دانشگاتون پیدا نمیکنی 

اونجا شاید یکی باشه انجام بده 

یا همشهری ای دوستی فامیلی کسی که اون شهر باشه 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

خوبه پس ببین گروه تلگرامی دانشگاتون پیدا نمیکنی اونجا شاید یکی باشه انجام بده یا همشهری ای دوستی فام ...

اره دارم دنبالش میگردم 

ممنونم از شما❤️❤️🥰

اره دارم دنبالش میگردم ممنونم از شما❤️❤️🥰

موفق باشی گلم 🌹 

اگه خیلی خوب بود یکم هزینه میکردیم خودمون بیایم برا ثبتنام😅

تو خود دانشگاها معمولا کسایی هستن که کارای اداری رو انجام میدن و پول میگیرن

از آموزش دانشگاه بپرسی ممکنه معرفی کنن

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
تو خود دانشگاها معمولا کسایی هستن که کارای اداری رو انجام میدن و پول میگیرناز آموزش دانشگاه بپرسی مم ...

چقد خوب کاش برا منم جواب بده

ممنونم