2777
2789
عنوان

✍️با پول نمیتوان خوشبختی خرید

245 بازدید | 25 پست

✍️با پول نمیتوان خوشبختی خرید ،

اما تا نزدیکی آن می‌توان رفت ...

#شوپنهاور

اگر مدت کمی میام در حال خوندن کتاب ها هستم .. در حال رشد هستم "روح " ام را بازسازی میکنم "جسمم را اماده میکنم تا زخم هایی که بهم وارد شده را ابیاری بدم .. در حال رفتن هستم..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا 

دیروز داشتیم درمورد قدرت زن توی زندگی صحبت میکردیم 

یهو گفت زنی ک باباش پولداره تو زندگی قدرت هم داره

بعد یهو فهمید چی گفته ی نگاه کرد بمن م واکنشمو ببینه و من بغضمو قورت دادم و خیلی عادی لبخند زدم و بحث ذو ادامه دادم

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

اول سلامتی باشه،بعدش پول...

پول اونقدر مهمه ک ب چشم دیدم و تجربه کردم

من بابام یه زمان خیلی پولدار بود.تو اون دوران همه ب ما احترام میزاشتن ما رو دوست داشتن رفت و آمد داشتن .انگار حتی محبت هم پولکی بود.

الان ک بابام هیچی نداره تنهای تنهاست.دیگه هیشکی دور و بر نیست.

با پول حتی آدما رو هم میشه خرید.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
دقیقا دیروز داشتیم درمورد قدرت زن توی زندگی صحبت میکردیم یهو گفت زنی ک باباش پولداره تو زندگی قدرت ه ...

خب راست میگه.من جاریم پولداره.احترامی ک خواهرشوهرا ب اون میزارن اصلا ب من نمیزارن

خب راست میگه.من جاریم پولداره.احترامی ک خواهرشوهرا ب اون میزارن اصلا ب من نمیزارن

اینو شوهرم بمن گفت

ک میدونه بابای من پولدار نیس

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
اینو شوهرم بمن گفتک میدونه بابای من پولدار نیس

حرفش ب جا نبود ولی خب کاملا درست بود.

من جاریم پولداره و ب چشم میبینم شوهرش چقدر احترام ب خودش و خانوادش میزاره.برعکس شوهر من.

حتی خواهرشوهرام اونو میبینن یه جور دیگه با احترام تحویل میگیرن.

پدر پول بسوزه ک اینقدر کثیفه که معیار ارزش انسانها شده

اول سلامتی باشه،بعدش پول...پول اونقدر مهمه ک ب چشم دیدم و تجربه کردممن بابام یه زمان خیلی پولدار بود ...

بنظر خودت روابطی که به پول وابسته باشه ارزشمنده؟...تنهایی الانتون شرف داره به زمانی که به خاطر پول دورتون بودن...مگسان دور شیرینی بودن اطرافیانتون

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...