2777
2789

هپاتیت علائم مهمتری داره

درد پا میتونه علل مختلفی داشته باشه

به قول خود دکترا علامت غیر اختصاصیه و با یه پادرد نمیشه گفت کسی هپاتیت داره. بعدم هپاتیت رو ازمایش نشون میده خیلی نیاز به حدس زدن نداره

هپاتیت علائم مهمتری دارهدرد پا میتونه علل مختلفی داشته باشهبه قول خود دکترا علامت غیر اختصاصیه و با ...

الان دوهفته س بعد از یه فشار عصبی شدید پاهام بصورت چرخشی سر میشه درد میگیره جاهای بدنم به صورت چرخشی بعضی موقع ها نبض میزنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این علایم بعد فشار عصبی معمولا ریشه عصبی دارنچرا فکر کردی هپاتیته؟

نمیدونم توهم بیماری مقاربتی دارم هرچیزی م میشه میگم یه چیزی دارم چون دکتر زنان به اشتباه تشخیص زگیل برام داد آزمایش دادم منفی شد ولی توهمش باهام هست همچنان

در پاهام اینجوری که یه بار مثلا بالای زانوی سمت چپم درد میگیره یه بار از ناحیه ساق پام پشتش کلا سر میشه تا کف پام 

اینا اسپاسم عضلانیهاحتمالا عصبیه ولی مکمل منیزیم برای اسپاسم خوبه

مرسی عزیزم اتفاقا دکتر جوشان منیزیم با d3و کلسیوم برام نوشته با یه قرص گفت صد در صد عصبیه البته اینم بگم دقیقا یک ساله تو فشار عصاب زیادی بودم و هستم