2777
2789
عنوان

دقت امشب کردین تمام تاپیکا

| مشاهده متن کامل بحث + 2028 بازدید | 194 پست
وای خدا خفت نکنه😂😂من اصن میخوام تشنج کنم این عروسی دعوت شدم😂میخوام نرم نمیشهههه همسرم میگه زشتهپد ...

پس واجب شد بری که یهو شوک عظیمی بدی به داماد😂

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اینارو بزنی کسی واردتاپیکت نمیشه

چرا بابا هرکدومشو من نگا کردم و باز کردم بالای ۱۰۰۰نفر بازدید خورده بود حالا من خودم چند وقت همین مشکلو داشتم درمیون گذاشتم تاپیک قبلیم ولی دیگه ن در این حد ک اینا ازش دارن فیلم هندی میسازن

واقعا حسرت به دل موندیم یه شوهر درست حسابی ببینیمکه زنش کاملااااا ازش راضی باشه😂

دقیقااااااا😂🤌🏻

فعلا همه تاپیکا در مورد گم شدن بچه ۵ ماهه هست

اونم حس میکنم الکی بخاطر بازدید بود عزیزم وگرنه تو اگه حالت بد بود نمیومدی زرت تاپیک بزنی

واقعا حسرت به دل موندیم یه شوهر درست حسابی ببینیمکه زنش کاملااااا ازش راضی باشه😂

کاملا که عمرانمیشه ولی خب اینجا حداقلشم نیست آخه هیییی خدایه مدتی بود کم میومدما الان بازهرلحظه نی نی سایتم

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
من که پول بسته ایی که میخرم احتمالا حرومه وگرنه خرج اینجا نمیشد

اینم از کامنت اینیتایی ها ایده گرفتی پول نتی که میگیرم حرومه🤣🤣

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

😅😅😅😅😅😅خدا لعنتت نکنه زید چیه😅😅😅😅😅وای خدا خوبه که شوهرم سرکاره وگرنه فردا میبردمنو بستری م ...

😂زید کوفتههههه عزیزم ولش کن از من و تو گذشته متاهل شدیم ب درد ما نمیخوره

پر بازدید که بشه چی میشه؟؟ شبیه اینستا تبلیغ اینا میدن ینی؟؟

نمیدونم بخدا منم موندم چراااا حس میکنم بخاطر عقده و دیده شدنشونه