2777
2789

اونی که عاشقشم تا حالاهیچ حسی نداشته بهم،نمیتونمم بهش بگم.

از اون طرف یکی هم دیوانه وار عاشقمه، حسی بهش ندارم،خودش میگه برام مهم نیست، فقط تو باشی.جوری باهام رفتار میکنه انگار از... آسمون افتادم پایین دقیقا چیزی که من همیشه از کسی که عاشقش بودم، میخواستم. 

شما باشید صبر میکنید طرف عاشقتون شه؟ یا امید الکیه؟ 

قصد ندارم برم تو رابطه،فقط میخوام بدونم انتخاب شما چیه. 

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...🕊💚

منم گیر کرده بودم بین این دو

ولی واقعا اونی ک عاشقم بود اصصصصصلا ب دلم‌ننشست ظاهرش وگرنه یه شخصیت عااااااالی داشت

در عوض عاشق کسیم ک منو در حد متوسط دوس داره شخصیت عالی نداره ولی خب منم بدون اون‌نمیتونم 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خیلی سخته.....ولی هرکس بهت آرامش میده انتخاب بهتریه نمیخوام شعار بدم ولی شاید اونی که دوسش داری واقعا مناسب زندگی ات نباشه 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

من زندگی کردن با سختی رو با کسی ک دوسش دلرم ترجیح میدم با رفاه با کسی ک حسی بهش ندارم 😪

کلنا عباسک یا زینب(س)                                              نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا                                              الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان             تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

منم گیر کرده بودم بین این دوولی واقعا اونی ک عاشقم بود اصصصصصلا ب دلم‌ننشست ظاهرش وگرنه یه شخصیت عاا ...

مشکل اینجاست چقدر دیگه صبر کنم اون عاشقم شه؟ اگه هیچوقت نشه چی؟

ولی ممکنه دوست داشن کسی که عاشقته رو تو ادمای دیگه نبینی

اره بخاطر همین مردد شدم. 

تا حالا کسی اینجوری برام ارزش قائل نشده. نمیخوام بخاطر کمبود خودم،یکی دیگرو بدبخت کنم. 

من صددرصد میرفتم با کسیکه عاشقمه.یه مدت باهاش در ارتباط بودم اگه همه چیش اوکی بود باهاش زندگی و آینده میساختم.

مطمئنا اونقدر عشق به پام میریخت که میتونستم به مرور اونی که عاشقش بودمو فراموش کنم.

با کسیکه عاشقت نیست و محلت نمیده پیر میشی.تا میاد عاشقت بشه طول میکشه.شاید اونقدر طول بکشه و‌ اذیت بشی که دیگه خسته و زده بشی ازش.شایدم اصلا هیچوقت نشه.

درضمن تو رابطه و زندگی مرد باید بیشتر عاشق باشه.

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏
اره بخاطر همین مردد شدم. تا حالا کسی اینجوری برام ارزش قائل نشده. نمیخوام بخاطر کمبود خودم،یکی دیگرو ...

فعلا رها کن تا بعد ببینی چی پیش میاد

و خنثی باش که طرف وابستت نشه بیشتر ع این🥲

ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟