سلام
ی برنامه ی اینترنتی هست ک فک کنم طیف های مختلف از مردم جوانان میشینن
راجب ی موضوع حرف میزنن
ی دختر خانوم تو اون برنامه شرکت کرده بود و میگفت من حاظرم حجابمو محکمم ببندم اما پارتی بازی جم شه
اینش ب کنار
ی جای دیگه میگه ب من گفتن اگر این خودکار ب جای سهمیه 25درصد بره سر جلسه قبول میشه اما من عادی باید
فلان و بهمان و...... تا فرد موفقی بشم
چرااااااااا؟
چراااواقعا چرا؟
چراسهمیه ن ها چرا این نوع تفکر
همیشه داستان حضرت ابراهیم واسم جالب بود
این از همون بیخ بچگی افکار نسل قبلشو قبول نداشت
باباش بت میساخت میداد این ببره بفروشه
قربونش برم ی طناب مینداخت گردن بت میکشید دنبال خودش تو جوبم مینداخت خوب آشغالی شه بعد مردم بت رو نمیخریدن قیمت بالا اینم قیمت میاورد پایین تا بخرن میرفت ب پدرش میگفت من اون قیمتی ک شما گذاشتی جار زدم کسی نخرید قیمت آوردم پایین
فک کنم پدرش مجبور میشد هی کیفیت بت سازی رو ارتقا بده
آخرم بیرونش کرد
حالا ربطش ب ما چیه؟
آقا ی روزی ما رفتیم ی مکان ساختیم ک دانش همدیگر رو در اون مکان ببریم بالا بعد هی تو اون مکان رشد کنیم سطح علمی جامعه بره بالا ک نسل بعدی عاقل تر عالم تر عامل تر پویا تر کشور موفق تر بشود بعد میهن خویش کنیم آباد جاهل نباشیم
الان اون چیزی ک با دست خودمون ساختیم باید بریم بهش برسیم؟ تلاش کنیم افسردگی و سرخوردگی و سرکوفت گریه و عقده
ک چرا من تو اون دانشگاه قبول نشدم تا موفق باشم؟؟؟؟؟
چرا نمیگی دانشگاه فلان لیاقت من رو نداره ک من برم وقت و انرژیم رو اوجا خرج کنم افتخار کنه ک من اونجام؟؟؟؟؟
بخدا همون بت درست کردیم و سال ها عمرمون رو صرف بت کردیم تا همون چیزی ک با دست خودمون ساختیم بهمون ی کاغذ بده ک تو لایسنس و پی اچ تی من رو داریــــــــــــــــــــــی تو از دیگران برتری ای دانشجوی من برو و به این مدرکت افتخار کن و از الان اعتماد ب نفس داشته باش
با احترام ب اکثر اساتید اما بعضی ها هم چ پسر چ دختر
از پرو پاچه و قیافه و آرایش و تحریکات حس استاد برای نمره گرفتن استفاده میکنن
بعضی اساتیدم عقده دارن ک شاگردا بیان پشت سرشون گدایی نمره یا پاسخ پرسش کنن ک حکم کائنان بت خانه رو دارن ک از خدایان و بنده های زیبا و پولدار و پاچه خوار حد الامکان لذتی میبرن
آقا چیکار داریم با خودمون میکنیم کی گفته موفقیت تو دانشگاهه موفقیت تو مدرک تحصیلیه
کی گفته این علمه نشانه برتری یکی از دیگریه
ک کار ب جایی برسه ک ی دختر دلش بشکنه گریه زاری جلو دوربین ک چرا حق من بوده برم نشده برم؟
خدا میدونه چند نفر حالشو دارن
از اون ور ی عده ک موفق ب کسب این مدارک شدن در برن بشن فرار مغز ها
ی عده هش الهفت هفتاد ساله وزیر
رئیس جمهور پزشک اومده رای آورده از بس ک مردم رویای پزشک شدن دارن تو این مملکت و خواستن این توفیق رو در فرزندان و نوادگانشون ببینن باهاشونم ک حرف میزنی اگه یکی بگه کلیم سنگ داره اون یکی میگه من کبدمم خرابه نفر سوم قند و چربی داره به علاوه اون دوتا
چ وضعشه
تغییر بدید این نوع نگرش رو
این چرخه غلطو جر بدیم باهم
طرف روزی ده ساعت واسه کنکور میخونه روزی بیست دقیقه نماز نمیخونه
بنده کی شدیم ما؟