2777
2789
عنوان

پت پرستی مدرن

396 بازدید | 31 پست

سلام

ی برنامه ی اینترنتی هست ک فک کنم طیف های مختلف از مردم جوانان میشینن

راجب ی موضوع حرف میزنن

ی دختر خانوم تو اون برنامه شرکت کرده بود و میگفت من حاظرم حجابمو محکمم ببندم اما پارتی بازی جم شه 

اینش ب کنار

ی جای دیگه میگه ب من گفتن اگر این خودکار ب جای سهمیه 25درصد بره سر جلسه قبول میشه اما من عادی باید 

فلان و بهمان و...... تا فرد موفقی بشم

چرااااااااا؟ 

چراااواقعا چرا؟ 

چراسهمیه ن ها چرا این نوع تفکر

همیشه داستان حضرت ابراهیم واسم جالب بود

این از همون بیخ بچگی افکار نسل قبلشو قبول نداشت 

باباش بت میساخت میداد این ببره بفروشه 

قربونش برم ی طناب مینداخت گردن بت میکشید دنبال خودش تو جوبم مینداخت خوب آشغالی شه بعد مردم بت رو نمیخریدن قیمت بالا اینم قیمت میاورد پایین تا بخرن میرفت ب پدرش میگفت من اون قیمتی ک شما گذاشتی جار زدم کسی نخرید قیمت آوردم پایین 

فک کنم پدرش مجبور میشد هی کیفیت بت سازی رو ارتقا بده 

آخرم بیرونش کرد 

حالا ربطش ب ما چیه؟ 

آقا ی روزی ما رفتیم ی مکان ساختیم ک دانش همدیگر رو در اون مکان ببریم بالا بعد هی تو اون مکان رشد کنیم سطح علمی جامعه بره بالا ک نسل بعدی عاقل تر عالم تر عامل تر پویا تر کشور موفق تر بشود بعد میهن خویش کنیم آباد جاهل نباشیم

الان اون چیزی ک با دست خودمون ساختیم باید بریم بهش برسیم؟ تلاش کنیم افسردگی و سرخوردگی و سرکوفت گریه و عقده 

ک چرا من تو اون دانشگاه قبول نشدم تا موفق باشم؟؟؟؟؟ 

چرا نمیگی دانشگاه فلان لیاقت من رو نداره ک من برم وقت و انرژیم رو اوجا خرج کنم  افتخار کنه ک من اونجام؟؟؟؟؟ 

بخدا همون بت درست کردیم و سال ها عمرمون رو صرف بت کردیم تا همون چیزی ک با دست خودمون ساختیم بهمون ی کاغذ بده ک تو لایسنس و پی اچ تی من رو داریــــــــــــــــــــــی تو از دیگران برتری ای دانشجوی من برو و به این مدرکت افتخار کن و از الان اعتماد ب نفس داشته باش

با احترام ب اکثر اساتید اما بعضی ها هم چ پسر چ دختر 

از پرو پاچه و قیافه و آرایش و تحریکات حس استاد برای نمره گرفتن استفاده میکنن 

بعضی اساتیدم عقده دارن ک شاگردا بیان پشت سرشون گدایی نمره یا پاسخ پرسش کنن ک حکم  کائنان بت خانه رو دارن ک از خدایان و بنده های زیبا و پولدار و پاچه خوار حد الامکان لذتی میبرن

آقا چیکار داریم با خودمون میکنیم کی گفته موفقیت تو دانشگاهه موفقیت تو مدرک تحصیلیه 

کی گفته این علمه نشانه برتری یکی از دیگریه 

ک کار ب جایی برسه ک ی دختر دلش بشکنه گریه زاری جلو دوربین ک چرا حق من بوده برم نشده برم؟ 

خدا میدونه چند نفر حالشو دارن 

از اون ور ی عده ک موفق ب کسب این مدارک شدن در برن بشن فرار مغز ها

ی عده هش الهفت هفتاد ساله وزیر 

رئیس جمهور پزشک اومده رای آورده از بس ک مردم رویای پزشک شدن دارن تو این مملکت و خواستن این توفیق رو در فرزندان و نوادگانشون ببینن باهاشونم ک حرف میزنی اگه یکی بگه کلیم سنگ داره اون یکی میگه من کبدمم خرابه نفر سوم قند و چربی داره به علاوه اون دوتا

چ وضعشه 

تغییر بدید این نوع نگرش رو

این چرخه غلطو جر بدیم باهم

طرف روزی ده ساعت واسه کنکور میخونه روزی بیست دقیقه نماز نمیخونه 

بنده کی شدیم ما؟ 

اینا رو از کجا کپی کردی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه مهمه اگ درسته که قبول کنین اگ نیست هم یا رد شین یا دلیل قبول نداشتن رو ذکر کنین

شما متوجه شدین چی نوشته؟ لپ کلام چی بود؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
شما متوجه شدین چی نوشته؟ لپ کلام چی بود؟

منظورش مافیای کنکور و رویا فروشیه  و اینکه ارزو های خودمون رو داریم فرافکنی میکنیم رو بچهامون میخوایم اگه خودمون دانشگاه خوب نرفتیم حتما بچمون رو بفرستیم اگ دکتر نشدیم بچمون بشه منظورش اینه این مملکت به غیر از دکتر و مهندس به خیلی تخصصای دیگه هم احتیاج داره 

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
مگه مهمه اگ درسته که قبول کنین اگ نیست هم یا رد شین یا دلیل قبول نداشتن رو ذکر کنین

والله چون سر و ته حرفاشون معلوم نبود پرسیدم ببينم خودشون نوشتن یا هنر دست آدم دیگه ای هست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
والله چون سر و ته حرفاشون معلوم نبود پرسیدم ببينم خودشون نوشتن یا هنر دست آدم دیگه ای هست

اره یکم اسمون ریسمون بهم بافته بود😅 ولی منظور حرفش منطقی بود

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

چقد چرت و پرت گفتی 🫡

بت چیه آخه هر کسی می‌دونه درس و تحصیلات موفقیت میاره

بعدشم بحث سهمیه تو کشور ما فقط واسه دانشگاه مطرح نیست سر هر کاری هم بخوای بری باید یا سهمیه داشته باشی یا پارتی

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂