2777
2789
عنوان

دلم گرفته نیاز به راهنمایی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 27 پست
چیزی بگم؟؟؟ اگه قصد جدایی نداری با رفتن خونه پدرت خودتو بی عزت نکن رفتن رو بزار برا پله آخر ..بموقع ...

اتفاقا الان نزدیک یکماهه ک دارم باخودم فکر رفتن میکنم و دوباره میشینم سرجام اما هرچقد ناراحتم و تو خودمم متوجه نمیشه اصلا شایدم متوجه میشه ولی اهمیت نمیده دیگ امشب واقعا بهم برخورده و حس بدی بهم دست داده انگار ک از خونه فراریه گفتم برم بهش پیام بدم بگم با این شرایط نمیتونم زندگی کنم هر وقت از کار خسته شدی بیا دنبالم 

به بعضیا خیلی مزه میده من چند وقت تو مرکز مشاوره همکده مشاور یار بودم به موارد اینجوری بر خوردم

اخه از وقتی زنش شدم تو این کاره و یه کار جدید نیست ک پیداش کرده باشه و ازش پول زیاد دربیاره بقول شما بهش مزه بده بخاد همه چیو ول کنه براش همیشه سروقت سرکار میرفته و منظم ولی چند وقته اصلا خونه نیست نمیدونم باید چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا الان نزدیک یکماهه ک دارم باخودم فکر رفتن میکنم و دوباره میشینم سرجام اما هرچقد ناراحتم و تو خ ...

بنظر من اشتباه میکنی  اگر خسته ای فردا بش بگو دو سه روز میخوام برم خونه مامانم اینا استراحت نیسم اسم رفتن نزار روش نزار لس شه کاریم میکنی با سیاست بکن با قهر هیشکی به نتیجه نرسیده اگر می‌رسید همه این خانومایی که تو نی نی سایتن اعلام میکردن..تو بارداری ادم هورموناشم بهم میریزد عجولانه تر رفتار می‌کنه ..نظرم و گفتم بازم خودت صلاح خودتو بهتر میدونی عزیزم 

سلام عزیزم🫂🤱🤱امیدوارم فرزندت رو به سلامتی به این دنیا بیاریپیامت رو خوندم و بهت حق میدم که ناراحت ...

مرسی عزیزم بابت حرفات

چندباری با باباش درمیون گذاشتم اونم شاکیه 

دیشب ساعت۸ اومد خونمون برای من غذا اورد به مادرشوهرم گفته بودم هیچی تو خونه نیست و خیلی گشنمه  همینک اومد دید شوهرم خابه دعواش کرد که کی ساعت۸میخابه پاشو ب زنو بچت اهمیت بده حرفی بزن بیرون برید اما همینک رفت دوباره شوهرم چراغو خاموش کرد و خابید ☹️حرف زدن باهاش و از دلخوری هات گفتن باهاش بی فایدست

اخه از وقتی زنش شدم تو این کاره و یه کار جدید نیست ک پیداش کرده باشه و ازش پول زیاد دربیاره بقول شما ...

فکرتو جای بد نبر با این مدل تعریف کردن شما نمیشه قضاوت کرد ولی ولی ولی الان الویت خود شما و زایمان شماست فعلا علت یابی رو بیخیال شو.اگه بهش بگی هوس مرغ یا ...کردم چی؟

مرسی عزیزم بابت حرفاتچندباری با باباش درمیون گذاشتم اونم شاکیه دیشب ساعت۸ اومد خونمون برای من غذا او ...

خواهش میکنم عزیزم

این رفتارارو از اول داشت؟یا مدتیه اینطور شده؟

حس میکنم  مسئولیت پذیری نداره همسرت

چند سالشه؟

الان در شرایطی نیستی که جنجال کنی و حال روح و جسمتو به هم بریزی،اما بعد از به دنیا اومدن فرزندت بهش بگو اگه این زندگی براش مهمه باید تغییر ایجاد کنه در خودش و این تغییر فقط با خواست خودش رقم میخوره

فکرتو جای بد نبر با این مدل تعریف کردن شما نمیشه قضاوت کرد ولی ولی ولی الان الویت خود شما و زایمان ش ...

دوماهه بهش گفتم هوس اناناس کردم گفته پول بیاد دستم میخرم برات😂😂😂😂😂خندم میگیره هنوز پول دستش نیومده

اکثر وقتا دوتومن میفرسته توی کارت من و دیگ از گوشت و مرغ و سیب زمینی پیاز و برنج و دکتر وهمه هوسام خودشو راحت میکنه 

شاید مدل گفتنتون بده .واسه مواد غذایی میگم..البته اگه جدیدا اینطوری می‌کنه وقبلا خسیس نبوده

پریشب استانبولی درست کردم من خوردم خودش گفت خوشمزه نیست نه گوشت داره ن مرغ گفتم خب نداشتم ک بریزم توش

دیشبم اومد گفت دیگ فکر کنم باید عادت کنم ب اینک شام نداشته باشیم گفتم من توی غذا درست کردن تنبلی نمیکنم خودتم میدونی موادغذایی ندارم گفت باشه پول بگیرم میرم همشو میریزم تو این یخچال نه گوسفند میخرم واسه زایمان نه پول بیمارستان میتونم بدم گفتم باشه

خواهش میکنم عزیزماین رفتارارو از اول داشت؟یا مدتیه اینطور شده؟حس میکنم مسئولیت پذیری نداره همسرتچند ...

اینجوری نبود یه مدتیه داره واسه کار کردن خودشو میکشه از وقتی باهاش ازدواج کردم منظم سرکار میرفت و ادم تنبلی نبود اما روتین بود همیشه۵و ۶صبح میرفت دیگ غروب نهایت ۶خونه بود

۳۰سالشه حس خوبی نسبت بهش ندارم تازگیا 

دوماهه بهش گفتم هوس اناناس کردم گفته پول بیاد دستم میخرم برات😂😂😂😂😂خندم میگیره هنوز پول دستش نیو ...

عزیزم حق باهاته ولی شما آخرای بارداری هستی سعی کن یه جوری مدیریت کنی حیفه نی نیه با تلفن رایگان ۱۴۸۰تماس بگیر .من یه تکنیک بهت یاد میدم بزار یکم اوضاع آروم شد اجرا کن ببین جواب میده😮‍💨🥵به این تکنیک میگن تکنیک ساندویچی 

یعنی شما در وسط دوتا ویژگی مثبت نیازتو میگی مثلا شما توی یه مهمونی از یه حرف همسرت ناراحت میشی میگی عزیز دلم چقدر مهمونی خوبی بود و با تو خوش گذشت اما کاش میشد اون حرف رو نمیزدی و من حس بد نمیگرفتم ولی به جاش اونقدر خوشتیپ بودی که من کلی افتخار کردم توشوهرمی.