2777
2789

شرایطتتون مثل منه 

ماهم داریم سونو و ازمایشات قبل ای وی افو انجام میدیم 

عکس رنگی هم گرفتم یه لوله م بسته بود

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

شرایطتتون مثل منه ماهم داریم سونو و ازمایشات قبل ای وی افو انجام میدیم عکس رنگی هم گرفتم یه لوله م ب ...

منم عکس رنگی گرفتم مشکلی نداشت 

اما مشکل همسرم خیلی بزرگتره مگه معجزه بشه بگیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبت بخیر قشنگ

۱۴۰۴ نی نیِ شما باید بدنیا بیادااا😁💕

هر راهی که میدونی میتونی انجام بده با نیت

همه چیز درست می‌شود. آب ریخته روی زمین جمع نه، اما خشک می‌شود. قلب شکسته خوب نه، اما ترمیم می‌شود. و هنوز هم می‌توان، در گلدانی شکسته گل کاشت.𓃠𓍯 ִִֶֶָ𓆝 𓆟 𓆞 𓆝 𓆟

منم عکس رنگی گرفتم مشکلی نداشت اما مشکل همسرم خیلی بزرگتره مگه معجزه بشه بگیره

تحرک سریع چند درصد داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

درخواست دوستی میدم انشالله نتیجه میگیری منم راهنمایی میکنی

عزیز امضامو بخون 

همینجا راهنمایی بخوای میکنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا نمی‌دونم دکتر دارو داده برا سه ماه که اون مشکلش حل بشه یه مشکل دیگه ام داره منم این ماه با آمپو ...

همسرم موتیلیتی استفاده کرد ۱ ماه و خرده ای ازمایش داد ولی هیچ تغییری نکرد 

در اصل باید ۳ ماه رو تغذیه و مصرف دارو کار بشه تا اسپرمای جدید باکیفیت باشن .. 

بعد رفتم متخصص ناباروری گفت باید همسرت بره سونو شاید واریکوسل داشته باشه ، ولی سونو داد و مشکلی نداشت

رفتش اورولوژی اونم فقط قرص نوشت و یه سری ممنوعات گفت استفاده نکن که اصلا همسرم اهلش نبود مثل الکل و سیگار و اینا .. 

داروهای جدیدش هم بلومکس و پنتوکسی فیلینه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همسرم موتیلیتی استفاده کرد ۱ ماه و خرده ای ازمایش داد ولی هیچ تغییری نکرد در اصل باید ۳ ماه رو تغذیه ...

خلاصه میشه با اصلاح تغذیه تحرک رو بالا برد و کیفیت رو ، ولی خب من زیادی دیر کردم دوست دارم زودتر بچه دار بشم و چندقلو باشه برا همین راضی ام که کارمون به ای وی اف رسید ..

شما اگر زیاد عجله نداری با همین داروها و تغذیه مناسب صبر کن ان شاءالله طبیعی باردار میشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا نمی‌دونم دکتر دارو داده برا سه ماه که اون مشکلش حل بشه یه مشکل دیگه ام داره منم این ماه با آمپو ...

تو ازمایش اسپرمش باید زده باشه چنددرصده 

C

کنارشون درصد نوشته 

مجموع a .b  باید بالا ۵۰ درصد باشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40